Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmaaaassss

moje dziecko ma 6 m-sc a ja myslle zeby znowu byc w ciazy

Polecane posty

Gość hmmmaaaassss

nie wiem nawt dlaczego ost, caly czas mysle ze chialabym byc w ciazy,pomimo tego ze teraz ledwie daje rade sama,maz za granica co sie ze mna dzieje??

Gość to z nudow
glupia baba sie nudzi i chce nowa lalke

Gość moja opinia .....
poczekaj jak skończy rok potem 2 to ci się odechce no ... chyba ze trafi ci się anioł nie dziecko w co wątpię...

Gość No to ja się też dołączę
Cześć, Widzę, że Cię tu spotkała niemiła reakcja.... Ja mam dwójkę - synek 4,5 roku, a córeczka 6 miesięcy. Do tego jestem mamą pracującą pełnoetatowo. Jak urodziłam synka to zaczęło mi się marzyć drugie dziecko, jak synek miał 7 miesięcy, ale się wstrzymałam z realizacją marzeń, bo miałam umowę na czas określony. Dobrze zrobiłam, bo mój synek to człowiek o gnistym teperamencie i faktycznie z takim gagatkiem i drugim maluchem nie byłoby łatwo..... Jak synek miał 2 lata to ani myślałam o rodzeństwie dla niego.... Jak syn się nieco "ustabilizował" i nieco usamodzielnił to postaraliśmy się o drugie dziecko. Córeczka jak na razie faktycznie jest jak anioł, grzeczna, spokojna, uśmiechnięta. I powiem Ci, ze może jestem dziwna, ale pomimo, ze mam dwójkę, mam tonę obowiązków na głowie, wróciłam już do pracy i czasem nie wiem w co ręce włożyć, to marzy mi się trzecie dziecko:)

Gość srujka
dokladnie to samo mialam ;) marzylo mi sie kolejne, bo moja corka "szybko" mi urosla ;) zatesknilam za pierwszymi chwilami z niemowlakiem i takimi innymi pierdolami;) bo takie to slodkie bylo, spalo, jadlo i nic durnego do glowy jej nie przychodzilo :D teraz mi powoli przechodzi, bo mala ma 10 miesiecy a ja nie moge spokojnie isc do lazienki, wszedzie jej pelno i wszystko trzeba chowac przed nia:) ale za jakis czas mam nadzieje ze zdecyduje sie na drugie :) (zapewne bedzie to wtedy jak pierwsze odchowam do wieku rozumnego;) )

Gość aśkaaa
hej a ja mam 2 synkow 7 lat i 3 i marzy mi sie corka wiec pierwszy cykl staran za nami mam nadzieje ze sie udało

Gość jebootka
Moja corka ma 15miesiecy,jest bardzo zywiolowa i jest z nia kolowrotek,ale i tak chxe jak najszybciej byc w ciazy. nie dlatego,ze chce nowa lalke,bo ta lalka wcale mi sie nie przejadla,wrecz przeciwnie. ale chxe miec dzieci ,miedzy ktorymi nie ma duzej roznicy wieku