Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO WY WIECIE

CZY POZWALACIE SWOIM DZIECIOM CHODZIC W TAKICH BUTACH?

Polecane posty

Gość CO WY WIECIE
na temat plusów i minusów chodzenia w tego typu obuwiu?

tak pozwalam ale : tylko po plaży , i ew basenie . Kilka razy na 15 minut po domu gdy schował mi papcie gdzieś . Jak bedzie miał ok 4-5 lat juz myślę ze bedzie cześciej w takich ganiać . Sama mam takie i mąż i najlepsze buty jakie mam heh ;) Na codzien normalne buty czy sandały ;)

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
moja córka nosi takie tylko na działce jak sa upały, ubiera je jak biega po trawie zeby ja osa w stópke nie ugryzła, według mnie te buty nie nadaja sie do dłuzszego chodzenia , noga sie koszmarnie poci, nawet goła jest wrecz mokra. To kiepskie buty do załozenia raz na jakis czas na pewno nie do chodzenia na co dzien

minusem jest to ze nie są sztywne w kostce , co u maluchów ważne i są sztuczne;/

Ja mam crocksy i mąż też . Wiadomo nie kupie takich drogich zeby je ubrał raz czy dwa co innego buty na codzien

Gość tomasziankaaaa*19
przecież to są miękkie buty, logiczne że się zapadają, przez to można się noga wykręcić do środka,

Gość djhcbwurebfcwu
mamo malpki zaloz dzieciakowi gips najlepiej na te kostki. Bedziesz spac spokojnie.

Gość djhcbwurebfcwu
to sa buty do ogrodu takie jest ich przeznaczenie.

Gość AmbasadrorkaMarki
ja nie wiem po jaka cholere małym dzieciom buty ze sztywna pieta jesli maja stopy zdrowe :o ciekawe która z matek chciałaby takie prawie zakryte buty nosic w upale 30 stopniowym :o a buty z linku to ylko do ogrodu, na basen, plaze, na chwile tak na dłuzej sa koszmarne

Gość xxxxyyyy
W taaakich to nie - ale w orginalnych crocsach jak najbardziej smiga - dostala na pierwsze urodziny swoja pierwsza pare i mimo, ze miala do wyboru inne sandalki najbardziej lubila crocsy - w orginalnych noga sie nie poci a kostki wcale nie trzeba usztywniac - dziecko na cwiczyc miesnie stopy a nie chodzic w dybach.

eh żle zrozumiałyście , normalne ma sandałki poodkrywane , adidaski z nike , po prostu chodziło mi o to że nie może zadługo w nich biegać bo nie trzymają nóżki tak jak mają