Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nowa-Kleopatra

NAPISZECIE coś o sobie? :>

Polecane posty

Gość patarayau
właśnie :)

dobrze, to ja napisze "coś" o sobie 25 lat, Gdańsk, mechanik na statkach handlowych :]

Gość patarayau
mam 39 lat , mieszkam w domu , czym się zajmuję to tajemnica :p

ja mam 23 lata. Mieszkam w Krakowie, pracuje jako kosmetyczka i obecnie studiuję Psychologię. Uwielbiam Koty, psów nie. Lubię dobrą muzykę i koncerty. Wolny czas lubię spędzać biernie, uwielbiam leniuchować w lóżku - w wakacje na łące w ceniu drze w lub nad jakąś wodą. Kocham morze !!! ma ono cos w sobie dla mnie magicznego. Samo to ze jestem w miejscowości gdzie jest morze i ze mogę na nie popatrzeć to dla mnie coś super i teraz tak tesknie do Bałtyku. Dobrze ze w wakacje tam pojde :)

a jest gdzies u was odrazu taki kierunek? :> u nas jest ogólna psychologia a dopiero podyplomowo wybiera sie potem specjalizacje - sądowa lub mozna chodzic na szkolenia dodatkowe z profilowania sprawców przestępstw itp. Tak to bardzo ciekawe sparwy...tez mnie interesują te rzeczy...

no ja wiem ze najpierw jest ogolna a napisalam od razu jaka juz chce miec potem specjalizacje:)a ty tez cos z tych rzeczy?

ja planuje być terapeutą - psychoanaliza Freudowska :) oraz seksuologiem. Ale tamte rzeczy bardzo mnie ciekawią ale to raczej tak jako zainteresowanie a nie zwód jednak... chociaż jeszcze nie wiadomo. Moze mi sie potem odmieni :)

Kleopatra, jak poznajesz nowych osób, to ich analizujesz (nie wiem jak to poprawnie nazwać) klasyfikujesz ? :>

ja to planuje byc dziennikarzem sledczym:)ciekawe co z tego bedzie:)

nie....raczej nie. Chociaż kazdy z nas to troche robi - dlatego kogoś chcemy lepiej poznać lub nie. Ale tak profesjonalniej narazie tego nie robie.... nie mam takich umiejętności jeszcze, do tego sa potrzebne lata nauki i takze troche wprawy. Pewnie taka umiejętnośc dopiero zacznę sobie wyrabiać włąsnie na tych studiach podyplomowych gdzie większość zajęc skupi sie włąsnie na tej tematyce. narazie mam wszytskiego po troche - anatomia mózgu, rozwój dzieci, reakcje na wieść o chorobach, rehabilitacja po wypadkach itp... raczej duzo tematów ale nie głęboko

na statku trzeba być dobrym psychologiem, żeby to wszytko ogarnąć :P zachowania ludzi itd

Nie mam trzydziestki,lubie muzyke,chodzic po parku,zapach benzyny,nie lubie spoznialskich,nie jem owocow z czekolada i nie umiem szydelkowac;-)

tez lubie zapach benzyny, i świeżo zgaszonej zapałki i swieżo skoszonej trawy i powietrze po burzy :) Pozatym w towarzystwie raczej mało mówie :( czuje ze i tak inni mnie zagadaja - czesto tak mam ze otworze usta a ktos inny mnie juz zakrzyczy zanim wydobęde słowa. Wogłabym "walczyc" przekrzykiwac i sie przepychac ale mam poczucie w głwie "ale po co? " i tak siebie siedze i słucham i obseerwuje. W sytuacji gdy juz jestem z kims sam na sam nie mam już takiego problemu. Czasem duzo mówie a czesem też lubie pobyś z kims w chwilke w milczeniu. I chyba zabradzo przejmuje się różnymi rzeczami, stresuje się róznymi głupotami, które tak naparwde nie maja jakiegos ogromnego znaczenia z pogladu całości mego życia - jednak w danej chwili takie drobne rzeczy ksoztują mnie dużo nerwów.