Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aśkaaa

Starania o 3 dziecko !!!

Polecane posty

Gość aśkaaa

hej mam 2 synków 7 lat i 3 ale marzy mi sie córcia . pierwsza próba za nami cykle 28 dniowe owulka chyba w 12 dniu bo mnie kuło a miało być z wyliczen 14 dzień cyklu a wiec rano 12 dc ostatni stosunek szyjka macicy wysoko nie wyczuwalna teperatura w pochwie 27,9 c wiec owulacija wieczorem była sluz płodny 10 i 11 dc wiec czekamy na efekty ??? a @ mam dostać 23 maja

Gość aśkaaa
ooo ale rada ???

Gość osochozi
ale co ja mam Tobie tutaj poradzic? zajrzec, to Ci nie zajrze;) czekaj do tego 23 ;) powodzenia zycze :)

Gość aśkaaa
pozostało wiem czekac

Gość ja tez chce 3 !
witaj wydaje mi sie, ze celowalas zbyt blisko owulacji, mialas klucie w 12 dniu cyklu i wtedy ostatni stosunek, jesli owulacja przesunela ci sie z 14 na 12 dzien, co jest bardzo mozliwe, bo to tylko 2 dni, to raczej na bank bedzie trzeci chlopak. na dziewczynke przy cyklach 28-dniowych powinnas ostatni stosunek odbyc w 10 dniu cyklu, gora 11. ale 12 gdy mialas klucie to na bank byla owulacja. mimo to zycze ciazy jesli az tak bardzo nie zalezy ci na dziewczynce :)

Gość aśkaaa
a jak wyglada to u ciebie ?? ja tez tak mysle ze była to sama owulka bo wysoko szyjka macicy i własnie te kłucie ale najwazniejsze zeby było zdrowe ale dodam ze pracne miec corcie

Gość ja tez chce 3 !
ja mam cykle tez 28 dniowe i raczej regularne, czasami poslizg jednodniowy, ale ogolnie wiem kiedy mam plodne, np. teraz mam:P no ale w tym cyklu jeszcze sie nie staramy, moze dopiero po wakacjach,chociaz chcialabym juz ! ale nie moge. ja tez mam klucie na owulacje i bole podbrzusza, czasem plamienie, obserwuje swoje cykle od bardzo dawna i mam dwoje dzieci zaplanowanych razem z plcia ;) i synka zrobilismy dokladnie w 14 dniu cyklu. a coreczke w 10-tym.

Gość aśkaaa
a to super parka jest mysle ze jak trafiłam w sam srodek to tez bedzie 3 syn a lanowałam od 6 miesiecy i prowadziłam obserwacje i małao byc 70 godz przed owulka ale natura

Gość ja tez chce 3 !
jest takie urzadzenie baby comp ktore ci bardzo dokladnie pokazuje kiedy masz dni plodne i nieplodne, kiedys chcialam kupic ale za drogie

Gość agnieszkagro
Ale fajnie, ze jest nas troche, nasze spoleczenstwo sie starzeje wiec musimy dzialac :) ja sledze cykle, a teraz odkrylam nowy fajny portal ovufriend.pl tam wszystko zapisuje i on sam zaznacza mi kiedy sa dni plodne. ale ja to mam owulke w 21-23 dniu cyklu. troche pozno, co?

Gość aśkaaa
agnieszka czyli co traranko było w te dni 23dc

Gość Przyszła mama trojaczków - już
Witam kobietki ;-) Ja co prawda nie staram się o trzeciego malucha bo natura tak chciała i mam 3 dziewczynki - trojaczki :D ale moja przyjaciółka też tam "cudowała" z tą płcią mierzyła temp,obserwowała a natura i tak ją "przechytrzyła" bo chciała synka a ma dwie córeczki :D:D . Także nie zawsze takie obserwacje się udają , ale Wam życzę powodzenia! :)

Gość ioioioo
a jak ci nie wyjdzie to co, dalej będziesz rodzić, moj znajomy ma dopiero 8 córkę, do tego bieda w domu aż piszczy, żeby nie opieka toby towarzystwo znalazło sie na ul. cmentarnej. Takim durnym rodzicom to winni zabierać dzieci a ich samych pały i do roboty

Gość aśkaaa
8 córek ooo to niezle naj wyrazniej natura decyduje za nas ale mysle ze ta 8 dziewczynek to nie przemyslana sprawa