Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewykreowana.

Jak traktują was wasi eks?

Polecane posty

Gość Niewykreowana.

Jakie macie z nimi kontakty?

Gość Sasusss
Moja była by sie chetnie ze mna przespała , była nawet propozycja powrotu.Mam 28 lat czasem za nia tesknie chociarz mi duzo zła wyrzadziła a tez czasem jej nienawidze ze to wszystko zepsuła.Juz mineło 3 lata po zerwaniu

Gość ups,there goes my skirt
Jak sie tak zastanowie to ze wszystkimi mam bardzo poprawne stosunki;)

Gość (...) kochana
A ja jestem dopiero miesiac po zerwaniu i moj ex chciał sie przyjaźnic, ale ja zrobilam duzo, zeby nabral do mnie urazy i chyba tak sie stalo. Tesknie za nim strasznie i chcialabym odbudowac chociaz nasze relacje, ale czy warto i jak?

Gość mój ex ma dostęp
do czegos czego ja nie moge zdobyc , dlatego jestem zmuszona utrzymywac kontakkt z tym hujem choc najchętniej posłałbym go w cholere ,nie ma mowy o sympatii czysty interes

Gość Lambada*
moi byli chcą ze mna utrzymywac kontakt bo z kazdym raczej w dobrych stosunkach sie rozstalam i nikomu krzywdy nie zrobiłam, ale ja nie jestem zainteresowana, bo powiedzcie mi PO CO MI TO? Wychodze z załozenia ze mieli swoje 5 minut w moim zyciu a jak nie umieli wykorzystac to teraz za pozno, poza tym jestem teraz w szczesliwym zwiazku wiec nie widze sensu w rozgrzebywaniu przeszlosci. Ale powiem wam ze moj ostatni eks przechodził sam siebie, śledził mnie, wypytywał kolezanki o mnie, interesował sie dosłownie wszystkim, pomimo ze mu powiedzialam wprost ze sobie tego nie zycze, w koncu poznal kogos i sie ozenił i mimo to ciągle sie mną interesował i to juz zaczelo mnie wkurzac, poblokowałam wszystkie konta,meile,telefony zeby dał mi spokoj, no szkoda ze z żona nie przedyskutuje swojego problemu,NIEROZUMIE TAKICH LUDZI.

Gość xcvsdvd
hmm jestesmy tylko na czesc i nic wiecej. nawet na portalach spolecznosciowych nie jestesmy znajomymi

Gość (...) kochana
bo moze Cie kochal nadal? Ze mna zerwal facet i strasznie cierpie, musze sie zapoierac samej siebie, zeby o nim nie myslec, nie pisac, nie zagladac na jego strony. To nie jest zawsze takie proste.

Gość szczykawka
Jesteśmy znajomymi. Spotykamy się przypadkowo, np. w sklepie. Jest krótka gadka co słychać i rozchodzimy się. Dzwonimy do siebie jak są urodziny czy Święta, żeby złożyć życzenia i tyle. Na pewno nie przyjaźnimy się.

Gość Lambada*
no tak mysle ze cos nadal do mnie czuje,ale sory kazde z nas poszło w inna strone i ułozyło sobie zycie,jak gosc ma zone to powiedz mi O CO MU CHODZI? dla mnie takie relacje sensu nie mają, wszyscy mowią "zostanmy przyjaciółmi"-gówno prawda, jak poznacie kogos nowego wartego o wiele wiecej i bedziecie widziec jak mu przykro ze utrzymujecie kontakt z byłymi to dacie sobie spokoj,zreszta ja tez bym sie zle czuła wiedząc ze moj ukochany oglada sie za siebie wstecz..