Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOKaCola

jestem juz w trzecim mcu

Polecane posty

Gość KOKaCola

Jestem w trzecim mcu ciazy, przytylam 6 kg. Niestety nie powiekszyly mi sie piersi, tylko brodawki pociemnialy.... Czy powiekszy mi sie jeszcze biust? Podobno najwiecej rosnie w pierwszych trzech miesiacach a u mnie minimalnie. Mam 75A. :-/

Gość My mieliśmy z WALKY
Ja też mam małe piersi.Jak to w ciąży wyglądało to już nie pamiętam ale na pewno się powiększyły tylko o ile to nie wiem.Za to po ciąży miałam takie balony że hej :)

Ja tez jestem w 3 mcu a juz w zasadzie w 14 tc i biust faktycznie mi urósł.. wypełnił się i może jest o niecały rozmiar większy - ciężko powiedzieć.. Natomiast co do wagi... to wydaje mi się że bardzo dużo przytyłaś... to ciąża bliźniacza?? Wydaję mi się że zawsze kobietom w ciąży biust trochę się powiększa także myślę że i Ciebie to czeka ;)

Gość KOKaCola
6 kg w trzymce to az tak duzo? Nie przesadzajcie! Wczesniej wazylam 56kg, dzisiaj 61,5 kg....mysle ze to w normie? woda plodowa, wiecej krwi w organizmie, itd.

Gość My mieliśmy z WALKY
Zależy...ja przez 4 mies schudłam 5 kg zamiast przybrać.A potem przytyłam 12.

Gość junn
a dokładnie który tydzień i ile masz wzrostu?

Gość jbjlblglvlbj
do końca ciąży jak przytyjesz 15 kg to będzie ok ale jeżeli jesteś w 3 i już masz 6+ to później możesz jeszcze więcej (oczywiście zależy czy jesz normalnie czy masz ochotę na to i na tamto)

Gość a ja:)
ja też myślę że to dużo jestem w 17 tygodniu i przytyłam 1,5 kg moja koleżanka która tyła na początku podobnie do ciebie przytyła prawie 26 kg:( ale to są indywidualne kwestie nie chodzi że się objadasz pewnie tylko taki masz organizm

Gość ja znam prawde ja prawde znam
pewnie, ze 6 kg to duzo! praktycznie to do 3 miesiaca nie powinno sie nic przytyc, dopiero po 3 waga powinna isc w gore ale tez nie az tak szybko! dziewczyno, do konca ciazy to ty jeszcze pewnie z 20 przytyjesz! a jak zacznie ci sie woda zatrzymywac, to juz w ogole wspolczuje! nie obzreaj sie, nie jedz za dwoch, tylko dla dwojga! ciaza nie upowaznia cie do wrzucania w siebie czego popadnie. Nie pisze tego zlosliwie, po prostu taki przyrost wagi jest niekorzystny dla twego zdrowia

Gość KoKaCola
Mam ataki glodu i zaspokajam je...teraz sie martwie, ze przytyje jeszcze 20 kg....co teraz? dieta? Kidys zawsze mialam klopoty z anemia przez uwazanie na wage, teraz przestalam aby miec wszystkie witaminy i mikroelementy.

Gość a ja:)
a co do twojego pytania bo wszyscy nie na temat:) mi biust nie urósł ani o milimetr:)

Gość KoKaCola
Noo...szkoda z tym biustem, ze raczej nic nie urosnie :-/ Na wage musze zaczec uwazac...mam stresujaca prace w szpitalu to tez robi swoje. Na jakis sport nie mam sily i ochoty...

Gość wariatkiiii
dżysys nie martw sie kilogramami spadną po porodzie, jak bedziesz karmic piersia to jeszcze szybciej a biust urosnie - ja mialam taki sam biust jak Ty miseczka A albo male B, teraz nosze stanik C :)

Gość wariatkiiii
mi urosl dopiero po porodzie jak produkcja mleka ruszyla

Gość junn
biust najbardziej się zwiększa po porodzie gdy zacznie się laktacja. w ciąży to raczej mi przybyło pod koniec gdy zwiększył się obwód pod biustem z powodu wielkości dziecka. A potem po porodzie znów spadł do tego co było.

nie martw się dziewczyno... ja przytyłam 20 a po 10 mc byłam tylko 2 na plusie z czego na początku niewiele przytyłam bo miałam cholerną zgagę i niewiele jadłam.... nie obżerałam się i teraz też sie nie obżeram i choć przez 2 pierwsze mc nic nie poszło w góre to na ostatniej wizycie w 12 tyg okazało się że 3 na plusie i to w 4 tyg.... ale jak mam ochotę na coś to jem i koniec... i czasem też mam napady na jedzenie:P ale tu większość tyje tylko do 10kg i napady głodu bądź zachcianki zajada marchewką:)

i też miałam małe ale powiększały mi się stopniowo przez całą ciążę i skończyłam na 75D i to z twojego rozmiaru:P

Gość MamaFilipkaaaa
W ciagu ostatnich 2 miesiecy podrosly o 3 cm w obwodzie. Taka ich uroda, tez mam male i za nic nie chca rosnac :P

ja w krytycznym momencie miałam 17cm na plusie i aż cud że obyło się bez rozstępów... szkoda tylko że już takie nie są:(

Gość MamaFilipkaaaa
Ja myslalam, ze chociaz w okresie ciazy pociesze sie wiekszym biustem, a tu zonk :D

Gość urośnie ci jak nie
teraz to po porodzie ale nie wielkość piersi świadczy o tym czy będziesz w stanie karmić czy nie co do wagi to rzeczywiście dużo jedz często a mniejsze ilości jak niedawno jadłaś a nadal jesteś głodna zjedz jakiś owoc czy warzywo diety nie stosuj a jak masz problemy z anemią to polecam co dziennie sałatę chociaż kilka listków ale bez mleka bo żelazo będzie się gorzej wchłaniać (tak mi lekarz powiedział) buraczki ale koniecznie nie przyprawiane octem - ja kupuję gotowe z chrzanem zamiast octu kasze mięsko duszone gotowane a na przekąskę rodzynki i jak lubisz to zieloną natkę pietruszki wszystko działa cuda nigdy nie miałam problemów z hemoglobiną

Gość a mi w ciązy
nic biust nie urusł, u każdego jest inaczej

Gość atomkabombasska
Mi biust w ciazy urósl z 75 a na 80 D! I tak prawie zostalo, super!

kurcze to ja jestem w 6 miesiacu i mam na plusie 6,5 kg...troche duzo tyjesz a co dopiero bedzie pozniej

Gość abstrakcja333
? Powaznie?