Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania21222222222222

jestem chuda i wiele ludzi mi to wypomina

Polecane posty

Gość ania21222222222222

nie jestem wychudzona jakoś chorobliwie no ,ale jestem chuda tzn mam lekka niedowage ( 48 kg 162 wzrostu) . i nie raz słysze żebym przytyła itd głownie od kobiet choc od facetów niektorych tez sie zdarza głownie tych starszych np po 50-tce mam powodzenie i to duze wiec jakos to okropnie nie wygląda ,ze jestem chuda ,a nie raz słysze np od koleżanek ,, no tak bo ty to strasznie chuda jestes " ,albo jedna mnie złapała w talii ( mam 61 cm) i powiedziała ,zebym schowała ten brzuch bo ona nie może patrzec. Badania mam wszystkie ok , czuje sie dobrze , kosci mi nie wystaja , mam biust , biodra , talie wiec czemu ludzie mi to wypominaja ,ze mam taka budowe ciała jaka mam? z zazdrosci czy faktycznie chude jest takie okropne?

Gość ania21222222222222
i sama bym wolała byc troche grubsza ,ale u mnie to nie jest taka prosta sprawa bo mam tendencje do chudniecia bardziej niz tycia i przytycie u mnie nie jest latwe

Gość Nie poprawna... :o
Nie jesteś jakoś strasznie chuda :/ normalna do swojego wzrostu bym powiedziała ja mam 157 i waże 42-43 kg i się czuje normalnie a nawet czasem "grubo"

Gość ania21222222222222
no strasznie może nie bo widuje chudsze osoby . ale wygladam na ,, mniej niz szczupła". jestem tzw drobnej kosci i moze dlatego

Gość masz dobre BMI
ponad 18 co innego jak dziewczyna 170 cm waży 48kg, to jest to niedowaga, ale ty masz średni wzrost, więc wagę w porządku

Przesadzasz masz normalną wagę ;) zresztą lepiej być szczuplejszą niż żeby tłuszcz z nas wisiał . A ile masz lat że tak się tym przejmujesz?

Jesteś normalna, zdecydowanie, ja mam 171 i waże 49 kg, też każdy mówi mi, że jestem okropnie chuda, ale taka już moja uroda, trudno mi przytyć, mam poważną niedowagę, ale takie geny, choć jedna rzecz w tym dobra, że mam dlugie i chude nogi, które uwielbiam:)pozdrawiam.

Gość ania21222222222222
22 lata .. nie przejmuje sie tak bardzo może ,ale wkurza mnie ,ze niektorzy ludzie sie czepiaja mojej wagi co innego gdybym faktycznie wygladala jak anorektyczka ,ale juz sam fakt ,ze jestem chuda to dla nich powod żeby sie czegos czepic

Gość ania21222222222222
a jakbym ja sie probowała kogoś z nadwaga czepic to by byla wielka obraza :D

Gość masz dobre BMI
ratowniczkamed16 ojojjj Ty to strasznie chudziutka jesteś! masz BMI 16.75 to bardzo mało! a Ty autorko masz 18.3 BMI więc sobie porównaj, masz normalne BMI :O ja mam BMI 18.7 i wcale nie jestem jakaś chuda, normalna szczupła. Nie wymyślaj już problemów, wolałabyś 60 kg ważyc :O

Moim zdaniem zazdroszczą :) pewnie mówią Ci to same panie z kompleksami ;) może traktuj to jako komplement bo jak mi ktoś mówi że jestem chuda to jestem mega zadowolona :D a bmi mamy chyba podobne :P

też jestem po 20 roku życia :P mam 21 lat

Gość ania21222222222222
nie wolałabym .. w sumie chudsze jest zdrowsze jesli oczywiscie to nie jakies wychudzenie może ludzie juz tak maja ze zawsze musza sie czegos czepic ...

Gość masz dobre BMI
nie czepiaj się nikogo z nadwagą :O zresztą masz 22 lata, szybki metabolizm, i jeszcze przytyjesz, ciesz się figurą póki ją masz i narzekaj bo jak widzisz są tu chudsze osoby na forum i nie narzekają

Gość ania21222222222222
no pewnie przytyje to mnie pociesza.. np moja mama cale zycie tez byla chuda ,a po porodzie dopiero stala sie taka ,, normalna" z budowy