Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaa134

Werszyk do zaproszenia na 18stkę jako prośba o pieniądze, bo zbieram na prawko

Polecane posty

Gość martaa134

j/w w jaki sposób mogę zasugerować gościom, że zbieram na prawo jazdy i nie są mi potrzebne jakieś pierdołki. Rodzina nie zna się ze mną na tyle dobrze, by wiedzieć co chce. Wiem, że wg wielu ludzi jest to nie eleganckie, ale w dzisiejszych czasach nie każdy ma na prawko, a ja chce na nie uzbierać. Co proponujecie?

Proponuję postukać sie w czółko i znaleźć robotę na wakacje :)

Gość dghrf
Moi kochani Potrzebuje na prawko kasy kupe, jak zdam, to Was przewioze - nie musicie mnie całować w du.pe

Gość martaa134
Jadę do pracy... do Anglii ... ale zarobić na 18 stkę... więc puknij się sama w głowę, bo widocznie tobie wszystko rodzice dali na talerzu...

To po co robisz 18-stkę? Nie lepiej iść za to na prawko? I nie obrażaj ludzi których nie znasz

Gość martaa134
Ponieważ chce ją wyprawić ! To moja sprawa tak? Sama mnie obraziłaś, a teraz będziesz mnie pouczała... pff

:D śmieszne dziecko z ciebie :D Tak na serio myślę że nie musisz nic pisać bo i tak ludzie odwykli od prezentów i daja kasę. Ja tak miałam na weselu, żadnego wierszyka nie było a kwiatow i prezentów nie dostaliśmy bo ludzie nauczyli sie że każdy tylko kasę i kasę i kasę...:o

Zresztą na 18 też dostałam tylko duzego misia od koleżanek a tak to od wszystkich kasę :o

ZAPROSZENIE Z okazji 18-tych urodzin zapraszam was serdecznie na imprezę urodzinową , oraz informuje tych ktorzy w roku 2011 życzyli mi na urodzin : „ Wszystkiego najlepszego Informuję że :( :( :( CHUJA TO DAŁO !!! Dlatego w tym roku życzę sobie Pieniądze, bo zbieram na prawko Dziękuję za serce :) :)

Gość dqwdqwdwqdwqdwqd
cos bym wymysliła ,ale nie chce mi sie

Gość dqwdqwdwqdwqdwqd
Nie uciesza mnie misie ani świeczki pachnace tylko na prawko chce zebrac pieniadze i obiecuje ,ze gdy zbiore forse przewioze was moim nowym porche

Gość martaa134
śmieszna jesteś ty, bo jesteś starsza a się ze mną kłócisz... znam swoją rodzinę i wiem że wolą kłupić jakieś gówno niż dać kasę...

Oooo widzę że w domu nauczyli Cię że jesteś młodsza i trzeba ci ustąpić :D strasznie śmieszne :p i wcale sie nie dziwię że rodzina cię w związku z tym nie lubi i nie sfinansuje Twojego prawka :p

Gość martaa134
Nie chodzi o to, że jestem młodsza to powinno się mi ustępować... Jako osoba "dojrzała" powinnaś mi w dojrzały sposób wytłumaczyć problem ... Jak zrobiłaś... ? Jak dzieciak ... :) Pozdrawiam ...

a ja ci radzę zarobione pieniadze za granicą wydac na prawo jazdy a nie na 18-stkę, proszenie o pieniadze jest bardzo nieeleganckie i wieśniackie,

Po prostu moja reakcja jest adekwatna do zalożonego przez Ciebie tematu :) w sumie wcale nie powinnam sie zniżać i rozmawiać z czymś co chce wyłudzać kasę od gości :D tak że wiesz :p

Nie jestem pewna czy ktoś z taką mentalnością powinien robić prawko. "Bo ty chcesz i już" - to co, na czerwonym też przejedziesz co Ty chcesz? :D A tak poważnie - koszmarne podejście, jechać do prawy i przepieprzyć kasę na imprezę na której chcesz zarobić.

Gość martaa134
Swoją dojrzałość wykazałaś w tym komentarzu .. nie jestem CZYMŚ, a ty nie masz prawa mnie obrażać! Weź się do pracy, bo chyba masz za mało obowiązków, jeśli takie rzeczy wypisujesz! Żegnam Panią, ponieważ dalsza rozmowa nie ma sensu.

Gość martaa134
Jeśli macie tyle pieniędzy, że stać was na zorganizowanie imprezy 18 stkowej swoich dzieci oraz na ich prawo jazdy to gratuluje. Nie każdy tak ma ... moglibyście chociaż nie mierzyć wszystkich własną miarą. !!! Takie jest życie, a nie ja taka jestem ... Dowidzenia !!

:D wlaśnie Ty sama powinnaś wziąć sie do pracy, wyłudzaczko wstrętna i pustaki imprezowy :p

no widzisz, ja nie miałam imprezy - co prawda powody byłe inne, ale w życiu by mi na myśl nie przeszło, żeby mieć ciasteczko i zjeść ciasteczko czyli prosić się GOŚCI o pieniądze. Rób nadgodziny i tyle, jak się nie uda to zrezygnuj z czegoś. Albo walnij pogrubioną czcionką "DAWAĆ KASĘ NA PRAWKO" - przynajmniej wyjdzie szczerze i mniej tandetnie niż wierszyk.

ja cie nie obrazam, sama jestem przed zorganizowaniem imprezy(wesela) ale wiesz zarabiamy na to SAMI, nie prosimy nikogo o to aby nam dali pieniadze, dla mnie jest to nie odpowiedzialne, zarobisz to zrób sobie prawo jazdy, lub zarobisz i zrób sobie tą imprezę, ale nie proś gosci aby ci dawali na kolejny cel, masz cel prawo jazdy i masz cel impreza, wybierz co ważniejsze i to zrób, pojedź zarób za imprezę, a później pojedź i zarób na prawo jazdy, to jest zachowanie odpowiedzialne, a to ze chcesz zrobic imprezę i prosic o pieniadze,to mi to wyglada ze chce sie ktoś pokazać bo był za granicą i go stac, ale już go nie stać na prawo jazdy, dla mnie baaardzo dziwne,

Gość martaa134
Zauważ, że ja w swoich wypowiedziach staram się ciebie nie urazić... mimo że bym chciała !!! To co wypisujesz ... jest na poziomie gimnazjum. Mam nadzieje, że jeszcze nie masz dzieci i będziesz je miała dopiero jak zmądrzejesz! Narazie troche za wcześnie. Współczuje mężowi.

Gość martaa134
Chociaż wyjaśniasz o co Ci chodzi, a nie tak jak Laura* -- bardzo dojrzała osoba - dzięki za radę. Masz lepiej, bo zarabiasz na to sama ... ja przemyślę co zrobić. pozdrawiam

Ty mnie obrażasz samą swoją obecnościa na kafe :D W ogóle to już sie pożegnałaś :) ładnie powiedziałaś do widzenia i co? I wracasz żeby dalej sie pyszczyć bezczelnie :D Idę stąd bo szkoda czasu na takiego pustaka jak autorka

uspokój sie i zastanów co jest dla ciebie wazniejsze impreza (noc i koniec) czy prawo jazdy (na całe życie) albo zarób SAMA na obie te rzeczy,

Gość martaa134
Niech się Pani nie denerwuje :) Przebywać tu mogę jak każdy - to jest forum. Tak pożegnałam się, ale nie ma Pani prawa mnie obrażać! Swoim dzieciom też tak Pani będzie mówiła? "Jesteś pustakiem?" Gratulacje.

Gość martaa134
Moorland --> Nie chodziło mi o pisanie głupiego wierszyka, tylko szczerą prośbę... Czy jeśli nie wkładać liściku do zaproszenia, to czy wypada zasugerować to.. Tylko o to mi chodziło :)

dziewczyna jest młoda i chce sie wyszaleć, to jest zrozumiałe, każdy chce czegos od zycia, mieć pamiatke, wspomnienia, ale proszenie o pieniadze czy to na 18stkę, czy na inne imprezy, uważam za szczyt wiesniactwa, ja odmawiam przyjścia jak mi ktoś narzuca co mam przynieść, autorko cierpliwosci i zrób obie te rzeczy tylko nie na raz, a bedziesz dumna ze dałaś radę, i zrezygnuj z proszenia o pieniądze,