Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaa134

Werszyk do zaproszenia na 18stkę jako prośba o pieniądze, bo zbieram na prawko

Polecane posty

Gość martaa134
Ślubniczka 2012 ---> Dziękuje za konkretną radę :) Miałam mieszane uczucia co do tego. Teraz wiem napewno, że nie powinnam tego robić :) Jak się zapytają to im zasugeruję :) Dzięki :*

gdy myśmy teraz prosili gosci na nasz ślub i wesele, padały pytania, co chcecie dostać, mysmy odpowiadali ze nam jest wszystko jedno, wszystko nas ucieszy tak samo, a ty mozesz delikatnie zasugerować ze chcesz teraz zrobic sobie prawo jazdy, ale tylko wtedy jak ktoś zapyta a nie to ty bedziesz zaczynać ze nie chcesz prezentów tylko pieniadze, 18stka to grono najbliższych, nie spedy rodzinne na 100os, gdzie nie zawsze każdy sie zna doskonale,

Nie, nie wypada - poza tym część gości mogłaby w ogóle zrezygnować z przyjścia. Sama powiedziałaś, że nie znają Cię na tyle dobrze żeby wiedzieć czego dokładnie chcesz, a taki liścik zrobiłby bardzo złe wrażenie. Jak bardzo chcesz tą imprezę to co dostaniesz to odłóż, a najwyżej za rok zrobisz prawko. Na raz się nie da, najwyraźniej.

Gość martaa134
Wielkie dzięki za dojrzałe rady i za to, że mnie nie obrażałyście :) Pozdrawiam

Gość gość
Dziewczyna prosi o radę . Ktoś kto nie potrafi z srtdecznoscia odpowiedzieć A jego celem jest ujawnianie ile ma w sobie jadu jest niepotrzebne i ewidentnie niedopuszczalne . Tu Szanowna Laura powinna się zastanowić nad swoim postępowaniem . Droga osiennastolatko życzę wszystkiego najlepszego i gratuluję pracowitości i pomysłowości -nie każdemu się chce pracować aby coś w życiu zrobić . A co do pieniążków na Twój cel to radzę przy dawaniu zaproszenia i ewentualnych pytaniach co chcesz ,mówić o czym marzysz. Ewentualnie mama lub ktoś inny z bliskich może coś wspomnieć :) Szampanskiej zabawy ! Wszystkiego dobrego :)