Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.miszka.

dostawka do wózka

Polecane posty

zastanawiam się nad kupnem dostawki do wózka dla mojej córki ( będzie miała 2 lata i 3 miesiące jak się urodzi maluch). Mamy wózek Jane Nomad. Czy któraś z was używała tej dostawki Jane surfer? W necie nie mogę znaleźć opinii na jej temat. Jak coś wiecie na ten temat to będę wdzięczna.

Gość Gliwiczanka24
przepraszzam a po co ci to ???

chyba mało popularne to jest :-( a myślałam, że mi ktoś tu pomoże trudno

Gość hnjkklk
w kraju w ktorym mieszkam jest to bardzo popularne rozwiazanie. Sama nie mam dzieci, ale patrzac na to jakie to tu jest popularne zdecydowanie polecam.

Właśnie wróciłam z Włoch i tam w co drugim wózku widziałam dostawkę. Byłam zaskoczona, ze to takie popularne.

Ja się zastanawialam nad taką dostawką- deseczką. Niestety ona nie ejst na ansze warunki "drogowe". Poznalismy na wakacjach rodzinkę z dziecmi w zblizonym wieku i mieli takie wlasnie rozwiazanie- wozek plus dostawka. Wózek dawal radę po chodnikach, krawęznikach i nierównosiach bo miał większe kółka, natomiast dostawka nie radzila sobie. Zjechanie z nią z krawężnika bylo niewykonalne. Dwie osoby musiały podnosić wozek. Nie wiem czy chodzi o ten konkretny rodzaj dostawki. Może są takie co sobie radzą na naszych drogach ale jak patrze na te maleńkie kółeczka to raczej wątpię. Natomiast swietne są wozki dla rodzeństwa coś jak F&T. Te są bardzo drogie ale widzialam gdzieś już "podróbki" tych wozków. Moim zdaniem super rozwiazanie.