Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gliwiczanka24

FOTELIK ROWEROWY !!! PORADŹCIE ???

Polecane posty

Gość Gliwiczanka24

Witam muszę kupić fotelik rowerowy tylni i niewiem jaki może doradzicie jakis nie drogi w granicach do 200 zl Mile widziane zdjecia fotelika Nurtuja mnie pytania: - czy lepszy na bagaznik czy na tej ramie - czy z mozliwoscia odchylenia siedzenia czy to sie wogole przyda - czy lepiej kupic drozszy z 5 punktowymi pasami Pomozcie !!!

Gość Gliwiczanka24
?

Gość Gliwiczanka24
??

Gość Gliwiczanka24
podnosze

Gość junn
ile ma dziecko?

Gość Gliwiczanka24
15 MIESIECY

Gość mamam27
ja mam taki za 100zł - czarny chyba jeden z najpopularniejszych z allegro ostatnio - jest na rame - super sie sprawdza - myśle że oparcie ochylane nie musi być - za to ten fotelik ma regulację odległości fotelika od siedzenie rowerowego - bardzo fajna sprawa - synek ma 18 m-cy i jeździ w nim bez problemów

Gość Gliwiczanka24
mozesz podac jaki to

Gość kokokoTatusSpoko
Czytałem gdzies że ten na ramę ma ograniczenia wagowe i niewygodnie jeździc pedałującemu bo trzeba w lekkim okraku jeździć. Ja kupilem corce Hamax siesta na baganiku montowany i jestem bardzo zadowolony. Można go rozłożyć do pozycji półleżącej gdy dziecko zasnie w trakcie jazdy. Ja mam od roku i nie widze w nim wad

Gość kokokoTatusSpoko
Odnośnie odchylanego oparcia, to bardzo przydatna sprawa gdyż zwisająca główka u śpiącego dziecka bardzo szkodzi na kręgosłup.

Gość Gliwiczanka24
koko z ta rama to chodzi o te tylnie foteliki tylko z ta taka dluga rurka do montowania pod siedzeniem te przednie w polsce sa zakazane

Gość mamama27
ja mam ten http://allegro.pl/bl28-solidny-fotelik-rowerowy-do-22kg-model-2012-i2283689408.html - co do montowania to mam rower bez bagażnika więc szukałam do ramy ale ten co kupiłam można mocować też do bagażnika - jest taki sam model z odchylanym oparciem po 150 jakoś ale moje dziecko raczej niema najmniejszych szans żeby usnęło ... siedzi i patrzy się ale też nie jeździmy jakoś mega długo - śpi raz dziennie w domu i nigdy nie usnął nawet w wózku

Gość ddfgggsandraa
a mnie nurtuje pytanie czy lepiej na bagazniku czy na tych wiszacych rurkach

Gość sfsdff
Moja córka ma 14,5 miesiąca i zakupiliśmy Hamax Kiss . Fotelik jest montowany na bagażniku i ma 3 punktowe pasy ale za to żeby je odpiąć najpierw trzeba dorosłej ręki (podciągnąć i przycisnąć co celowo ciężej idzie) . Do fotelika był dołączony kask Hamax. U nas sprawdza się rewelacyjnie. Moja córka nie sypia na spacerach ani podczas jazdy samochodem czy rowerem więc problem z głowy , zreasztą nie wyobrażam sobie jakoś pochylonego w foteliku dziecka podczas jazdy ulicą, jezdnią.

Gość gość
http://wypozyczalniaboxow.pl/ - bardzo dobra firma która w przystępnych cenach wypożycza boksy i bagażniki :) Kadra pracowników także chętnie służy pomocą, pokaże jak zamontować wypożyczony sprzęt :)

Gość gość
Jak za 200 zł, to może coś używanego? Moim zdaniem strach kupować jakieś chińskie nie sprawdzone modele. Chodzi o bezpieczeństwo dziecka. Jeśli możesz dołożyć trochę to za ok. 300 zł kupisz fajny fotelik OK Baby (jak coś to znajdziesz recenzję http://babskasprawa.pl/wozki-i-inne-gadzety/fotelik-rowerowy-ok-baby-recenzja/). Jest montowany do ramy pod siodełkiem. Ma nośność do 22 kilo, także posłuży przez kilka lat. Hamax i Thule, też ma fajne fotele i za kilka stówek coś znajdziesz.

Gość gość
HM