Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gliwiczanka24

JAKIE ŚCIANY DO CIEMNYCH MEBLI TYPU VENGE ???

Polecane posty

Gość Gliwiczanka24

Jaki kolor najlepiej by się prezentował z ciemnymi meblami ? Chodzi tu o pokoj dzieciecy Interesuja mnie rowniezz dodatki typu roleta firana lozko dywan Doradzcie Mile widziane zdjecia.

Gość oleonoeole
słuchaj mam wrazenie, ze pytasz ciagle o to samo, już 2 razy ktoś pytał i były odpowiedzi, nikt ci nie wymysli nic innego, wiec moze daj juz spokój chyba, ze to nie ty, do czego się nie przyznasz, to oczywiste

Gość junn
ja myślę że jasne, pastelowe kolory ścian. Jaki konkretnie kolor to już wg twojego upodobania. a łóżka nie masz?

po pierwsze to ja bym nie dała do dziecięcego pokoju ciemnych mebli :) a po drugie co do koloru ścian to jasne, pastelowe jakas wanilia, deliktny błękit czy zieleń ewentualnie jaśniutkie beże albo popiele

Gość brązowe ewentualnie
migdałowe lub jedno z drugim.

Gość Gliwiczanka24
oleonoeole Bo to nie ja Nie siedze tu czesto a wyszukiwarka tu bardzo kiepska jest wiec zalozoylam swoj temat do czego mam prawo Czasem sie tu tematy powtarzaja co chyba jest logiczne junn Łozeczko dzieciece ale zmieniac bedziemy wlasnie na pojedyncze lub dwuosobowe :P:P:P:P:P pokoik jest malutki mam duzo mebli u siebie w pokoju ktore zajmuja duzo miejsca w niektorych sa rzeczy malego wiec one beda przenoszone Mamy male mieszkanie wiec zagracanie nowymi meblami nie ma potrzeby

aaa no chyba ze tak :) to kolor jaśniutki daj może kawa z mlekiem najlepiej podejdz sobie do centrum decoralu i tam ci pomogą coś dobrać :) nam super trafili z kolorami jak dałam ogólne wytyczne czego szukam takie centrum jest na pszczyńskiej jakoś 112 za bodziempo prawej stronie :)

Gość Gliwiczanka24
HM DOKLADNIE NIEWIEM GDZIE TO

Gość Gliwiczanka24
podnosze

Gość ja przy tego koloru meblach
dałam jasny beż Duluxa

Gość Izuś...
a ja mam ściany wrzosowe ( dokładnie kwitnący lotos) i do tego dodatki fioletu z brązem bardzo ładnie to wygląda :)

Gość Gliwiczanka24
LADNY WRZOS ALE POTRZEBUJE COS DLA CHLOPCA

Gość Gliwiczanka24
MYSLE ZE BIALY BY SIE NEI NADAL DLA DZIECI :d