Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kosmita_ma_swój_nick

jaki jest Wasz stosunek do mody

Polecane posty

Dziewczyny, często czytam tu opinię lepszych i gorszych znawców mody i wydaje mi się, że większość osób śledzi nowinki i stara się podążać za trendami. Wydawałoby się, że ignoranci, którzy kierują się własnymi upodobaniami są w mniejszości. Jak to jest u Was? Sama kupuję różne ciuchy, buty, bardziej i mniej modne. Np ostatnio wpadły mi w oko buciki, które były modne ładnych parę lat wstecz. Co o nich myślicie http://moda.allegro.pl/drewniaki-klapki-trepy-chodaki-skora-damskie-r-40-i2326764570.html

Wybacz ale chyba paręnaście lat temu. Jeżeli pracujesz w szpitalu lub przychodni nawet się nie zastanawiaj, jeżeli chcesz kupić jakieś buty na działkę to sie zastanów może znajdziesz ładniejsze a jeżeli chcesz w nich chodzić po ulicy NIE KUPUJ!!!

Gość jak by was bieda33
jaja se robisz czy serio mylisz o nich???? no nie wierze ze mlodej lasce cos takiego sie podoba

Gość haha kolejna durna
sprzedająca -naucz się inteligentniej reklamować to gówno

Gość nie każda tak mówi i robi
już to widzę jak zapierdalasz na dyke w tych chodakach :D a tańcujesz tym bardziej :D chyba żeś drewniakiem dostała po łbie za często i na dobre ci to nie wyszło

Gość nie każda tak mówi i robi
jak zapierdalasz na dyskoteke :D

no tak, wiedziałam, że mnie ktoś o reklamę oskarży. Na imprezy chodzę w innych butkach, a w takich to raczej ciężko tańczyć. Nie chodzi o to, że się jakoś podobają, tylko są praktyczne, dość wygodne i wytrzymałe. Jak już nie pisałam- to nie buty na salony.

Gość mireczkowataa
wielce ambiwalentny :) Kupuję to, co mi się spodoba i całe "trendy" mam gdzieś. Chodaki też mam na stanie- są wygodne- idealne na spacer z dzieckiem.

Gość little......
super buty Mam takie i biegam w nich na spacer,do sklepu...sa wygodne,trwale i ostatnio pare osob zapytalo mnie gdzie je kupilam...:)

Gość zaraz się połacze normalnie
ale ze śmiechu.... na dyskotekę to waćpanna też chodzi w drewniakach? chyba żeby ochroniarza ogłuszyć takim chodakiem jak selekcjoner nie wpuści :D