Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 616IZA561

Pytanie do kobiet mniej zarabiajacych w zwiazku

Polecane posty

Gość Żeberko
Ha ha ha, "wrócisz do mamy"! Przynajmniej szczerze. Uwierz mi, powiedział ci szczerze. Zakręć loki, zrób makijaż, ubierz się elegancko i rozejrzyj dookoła. Prawdziwych facetów jeszcze trochę zostało i na pewno dla ciebie też starczy. Tylko następnym razem szukaj go porządnie, a nie wygrzebujesz haczykiem na śmietniku.

Gość mańka.dzik
ja sprzątam domy w irlandii i uwierz mi kobieto zarabiam dużo więcej od ciebie i to w cale nie taka ciężka praca bo jak sprzątasz co tydzień to syfu praktycznie nie ma,a i bez angielskiego spokojnie sobie poradzisz a jak się już poduczysz to możesz wojować.uciekaj od niego jak najdalej bo on chyba tylko po to z tobą jest żeby było mu taniej się utrzymać i żeby mógł więcej odłożyć

Gość Żeberko
Też zauważyłam, że wyodrębnił się taki podgatunek chłopa, który trzyma w domu dziewczynę, wobec której nie ma żadnych planów na przyszłość i jest tylko po to, żeby ją skubać z kasy. Przetrzyjcie oczka dziewczynki!.

Ale kobiety sa niestety w wiekszosci przypadkow same sobie winne... bo daja sie tak traktowac, i godza sie na wszytsko co facet wymysli, "bo ho kochaja".. :-O

skoro sa kobiety ktore skubia facetow, to zapewne sa i faceci, ktorzy skubia z kasy kobiety. W koncu faceci, to tez ludzie.

Gość Żeberko
Konkluzja prosta autorko: buty na nogi i do wyjścia. A nie zapomnij się przypadkiem z nim rozliczyć. POŁOWA DO ZWROTU!

Gość 729IZA889
Latwo wam powiedziec zostawic go.. ma duzo zalet.. duzo wad. jak kazdy. zaluje ze go poznalam i pokochalam, teraz bedzie mi ciezko sie uwolnic a chcialabym, od dziecka chcialam wyjechac do stanow chociaz na wycieczke, dostalam propozycje wyjazdu i pracy tam ale bylam juz w nim zakochana i odmowilam, teraz zaluje, tak samo jak zaluje tego ze po szkole nie wyjechalam od razu do szwecji, tylko dlatego ze nikt mi nie powiedzial jak sie zyje tutaj dziewczynie po liceum. za godzine wraca z pracy.. ciekawe jak bedzie wygladac ta rozmowa