Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan Babochłopów

pociągają mnie babochłopy

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 25
Antyfemiszowinistka - A ile masz wzrostu i przy jakiej wadze ?

Gość Zuzanna Amelia & 25
Antyfemiszowinistka - No to chudzinka , moze sprobuj w modelingu , masz wymiary , sliczne spojrzenie

"a z chłopczycą można wszystko - pożartować, piwo wypić, meczyk obejrzeć, spacerować i wszystko wszytko, a księżniczki np. w góry nie zabiorę " No lol, to jestem w takim razie babochłopem, chociaż widząc mnie raczej byś tak nie pomyślał :D Np. dzisiaj byłam ubrana raczej elegancko i kobieco (tak, tak, obcisłe ciuszki, obcasy, torebunia, płaszczyk), co mi jakoś nie przeszkadza ubrać się w trampki, dżinsy i koszulkę - jak sytuacja tego wymaga (czyli głównie poza pracą). Do tego bardzo lubię spacery, wychodzić na piwo i jestem dość mocno wyluzowana. Więc chyba jestem utajonym, mentalnym babochłopem...

nie nadaje sie w sensie "mentalnym" już kiedyś zaczepiła mnie taka kobieta z agencji modelek, byłam na kilku sesjach ale to nie dla mnie... nie lubie jak robi mi się zdjęcia i ogólnie mnie ogląda, maluje, czesze itp.

Gość Zuzanna Amelia & 25
Antyfemiszowinistka - Czyli zostalas " wyhaczona " przez osobe z branzy , tak wlasnie zaczynaly najlepsze swiatowe modelki , np . Kate Moss , sprobuj jeszcze raz , moze Ci sie spodoba , a ile masz lat ? Chyba jeszcze do liceum chodzisz ?

Gość Zuzanna Amelia & 25
Antyfemiszowinistka - Czyli juz studentka ? A w czym sie dobrze czujesz ? Moze jakas inna praca zwiazana z wygladem ?

No właśnie nic związanego z wyglądem, mój wygląd jest dla mnie mało ważny, lubie pisać piosenki gram na gitarze i śpiewam (uczę się jeszcze) lubie naukę, książki, ale to muzyka jest najważniejsza. Cała ta szopka związana z wyglądem i to co ludzie robią żeby sie upiększać to dla mnie obłęd. liczy sie wnętrze.

Gość Zuzanna Amelia & 25
Antyfemiszowinistka - A mialas kiedys chlopaka ? Masz adoratorow ?

Gość Zuzanna Amelia & 25
Antyfemiszowinistka - Czyli przyciagasz do siebie samcow , a czy wszyscy to tacy " metalowcy " ?

Gość bo zuzanna to kafeteryjna
ewa drzyzga zbiera o nas wszystkich informacje, chuj wie po co 🖐️

Gość Do Antyfemiszowinistka
Z Twoich postów wynika, że jesteś mężczyzną z cipką.

Gość to by był bestseller :D
:D🖐️

"Do antyfemiszowinistka" no ale czy takie podejscie nie jest ok? xD nie miewam znp xD i denerwują mnie niektóre babskie zachowania typu tapetowanie sie i łażenie po kosmetyczkach i solariach 10 razy w tyg

Gość Zuzanna Amelia & 25
Lucyfer - A chuj ich tam wie ! ­ Antyfemiszowinistka - Dzieki , Ty rowniez !