Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

japanesspa

problem

Polecane posty

jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec??? Jakoś na nic nie możemy się zdecydować

Gość muzyczkowa_Pani
Mam zespół weselny i mogę powiedzieć że standardy w piosenkach na pierwszy taniec to : Paulla - Od dziś Kancelaria - Zabiore Cię Kasia Sobczyk - Mały książę Iwan Komarenko - Biała suknia Joanna Zagdańska - Rękawiczki Ludzie przychodzą też ze swoimi piosenkami i proszą o opracowanie. Są różne gusta, np. ulubiona melodia, albo piosenka przy której się poznali, albo przy której pierwszy raz zatańczyli... Pomyśl a na pewno coś znajdziesz :)

dziękuję za odp a pozostałe forumowiczki co wybrały na pierwszy taniec??

Gość curwo
sepultura roots bloody roots

Gość muzyczkowa_Pani
a masz DJ czy zespół?

Gość muzyczkowa_Pani
wiesz DJ znajdzie każdą piosenkę a zespół nie każdy wykona piosenkę jaką zechcesz... dlatego lepiej pogadać z zespołem jakie pieosnki proponują na pierwszy taniec, bo nicci nie da że sobie wybierzez np. Tytanika po polsku a oni nie będą mieć w repertuarze to nie zrobią tego specjalnie dla Ciebie, wiem co mówię, bo znam konkurencje. Zespoły mają ustalone repertuary i rzadko kiedy się zdarza żeby dołożyli coś bo taki jest kaprys młodych. Mniejsze szanse na to są kiedy zespół gra na żywo , za to większe kiedy zespoły jadą z tzw. midów.

chłopak z zespołu powiedział, że jeśli piosenki nie będzie znał to puści z plyty

Gość szz
my będziemy miec mech-nie widzieć nic