Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupić_nie_kupić

czy ma któraś z Was coś takiego??? Przydaje się??

Polecane posty

Gość kupić_nie_kupić

cześć dziewczyny :) doradźcie mi proszę czy warto kupić taki pokrowiec termiczny: http://www.tommeetippee.pl/product/termoopakowanie_na_butelke/ czy ten pokrowiec rzeczywiście długo utrzymuje ciepło? Do ilu godzin? czy lepiej sobie odpuścić kupno tego? Proszę, podzielcie się swoimi opiniami :)

Gość kupić_nie_kupić
termos też mam :) ale czy takie coś utrzyma ciepło przez np. 2-3 godziny gotowego mleka w butelce?

Gość a ja polecam szaszlyczki :)
ja mam i polecam szczegolnie mi sie przydalo jak zabieralam swoj pokarm na wyjazd.Kiedys byly takie ze styropianu to byl dramat ,ale ten jest super jest miekki wygodny i zawsze mam go przypietego przy wozku.Co do przygotowanego pokarmu to nie powinnas go przechowywac wiesz o tym? to lepiej wrzatek w termos zimna wode i mleko w specjalnym pudelku tez je robi TT i przygotuj mieszanke przed podaniem,im dluzej mleko jest w butelce tym gorzej pachnie bleeeeeeeee

Zrobione mleko należy podać do godziny czasu później już się nie powinno. Ja kupiłam, ale inny, włożyłam butlę z wodą a potem nie mogłam wyjąć a ze musiałam nakarmić dzicko to mąż po prostu wyjął ten styropian i go rozerwał. Kolejnych juz nie kupowałam.

Gość kupić_nie_kupić
a mleko z piersi można w tym przechowywać przez 2-3 godzinki? Czy też raczej nie powinno się?

Gość a ja polecam szaszlyczki :)
ja przechowywalam zreszta nie mialam wyjscia mam blizniaki i sama gzies po drodze nie nakarmilabym ich w inny sposob. No jest to wlasnie fajne ze to nie ten cholerny styropian;)

Gość guuupia reklama
jak zwykle

wg wytycznych, które dostałam ze szpitala, jeśli dziecko ur się donoszone-mleko z piersi w temp pokojowej mozna przechowywać do 12h, w lodówce do 48

Gość mmammuskaa
mam identyczne to termoopakowanie i bardzo polecam! Dlugo trzyma goraca wode ok 4 h, mialam tez takie se styropianu to porazka, to jest rewelacyjne :):)