Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janek5005

Pomóżcie mojej rodzinie PROSZĘ...

Polecane posty

Mam 12 lat. Od wielkanocy mój tato stracił pracę i rzadko kiedy jemy. Wstydzę się przed kolegami bo nie mamy pieniędzy. Mój tata wpadł w duże długi, mama w szpitalu. Młodszy brat Adaś ma 8 lat. Nie umiem prosić i się wstydzę komuś to powiedzieć, a u kolegi usiadłem na komputerze i piszę do was. Przyszedł list z banku do taty, a ja zaglądnełem do niego. W banku tata ma długi ponad 3 tysiące. Pomóżcie nam proszę. Podam numer konta który spisałem z listu. Proszę tylko o parę groszy by pomóc mojemu tacie. On o tym nie wie że to piszę. To jego konto: 07 1240 6726 1111 0000 5635 0353 Pomóżcie nam proszę...

Gość kolejny naciągacz
skoro macie problemy to od tego są babcie, ciocie opieka społeczna

Gość xendzia
już nawet za biedne dziecko sie podają żeby wyrwać jakies grosze żenujące

Gość responsable
trzeba najpierw to sprawdzic,zadzwoni sie na policje i jesli fakty sie potwierdza,to wtedy poruszy sie instytucje,ktore pomoga ok zgadzasz sie?

Nie naciągam ludzi. Dodał bym zdjęcia i swoje i tego listu z banku. Ale nie mam jak. Dziadkowie już dawno nie żyją, a my mieszkamy w Polanicy. Tylko raz tata dostał od opieki 300zł i zapłacił za mieszkanie. Piszę i płaczę. Naprawdę potrzebujemy pomocy.