Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaooo

spacerowka- nie parasolka

Polecane posty

Gość alicjaooo

Dziewczyny. Pomozcie i doradzcie jaka spacerowka. W gondolce 5,5 miesieczna corka sie nie miesci. Tzn na styk. Mam spacerowke ale kubelkowa i ona mi nie pasuje. Mam tez typowo parasolke ale to jeszcze nie teraz. Chce spacerowke by rozkladala sie na plasko. I duze kola. Cena do ok 700 zł, waga bez roznicy bo nie wnosze , mieszkam w domku. Samochod duzy combi wiec i tu nie ma co sie bac.

Gość misiakowaja
Mam spacerówke Babyactive, na dużych pompowanych kołach, czterostopniowa regulacja oparcia, świetnie się prowadzi, dla mnie i mojej córy jest super. Zapłaciłam za nią 610zł w sklepie. Jedyna wada to, ze nie ma przekładanej rączki, poza tym dla mnie rewelacja. Ja mam kolor czerwono - czarny. http://allegro.pl/ultralekka-spacerowka-q-wszystkie-kola-pompowane-i2293526728.html

Gość alicjaooo
no tez biore ja pod uwage. Jak rowniez i Yetti. Powiedz mi czy ona sie faktycznie rozklada na plasko.

Gość misiakowaja
Rozkłada się na płasko, ma solidny stelaż, amortyzację. Jest to już trzeci wózek spacerowy, pierwszy miała córcia z wielofunkcyjnego, ale źle się go prowadziło, drugi Graco - dobrze się prowadził, ale nie miał podnóżka regulowanego i Mała dosłownie w nim wisiała. Tym razem obejrzeliśmy i przetestowali wiele wózków pod każdym względem i wybór padł na ten. Póki co jestem nim zachwycona.

Gość alicjaooo
dzieki. w takim razie musze obejrzec, przymierzyc.

Gość alicjaoooo
a czy w tym babyactive oparcie jest wystarczajaco sztywe ? wg producenta jest to wozek dla dzieci pow 1 roku. Zas yetti jest od polroczku. I nie wiem co wybrac. Pojezdzilam po kilku sklepach i brak.