Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość det

co sądzicie o tych zębach?

Polecane posty

Gość joannaa234
śmieszne :) takie jak u wilkołaka:) ale nie obrzydliwe wolałabym takie niż jakieś krzywe czy wystające :)

Gość det
bo mam kompleks:( czy faceci bardzo zwracaja uwage na zeby? ogolnie nic mi nie brakuje, ale wstydze sie usmiechac z otwartymi ustami. A jak slysze ze mam ladny usmiech to w ogole mi sie wydaje ze to ironia

Gość aaaaaaarwena
mega lol zaden cie z lozka nie wygonil? :D

Gość det
mam powodzenie ;) ale to co mi w glowie siedzi to inna sprawa

Gość maggieeeeeeee
masakra ... spiłuj je u ortodonty

Gość det
ale jak spiluje i zaloze licowki to juz po zebach:( boje sie ze pozniej to bedzie odpadac

Gość bonjourrrrr*
a to nie jest tak, że masz 3 zamiast 2??? a poza tym zadna masakra, mnie tam sie podobaja, takie idealne wyprostowane aparatem orto wcale nie sa fajne, zbyt ksiazkowe :-O

drapieżne:) wygląda to tak, jakby nie wyrosły Ci dwójki i trójki zajęły ich miejsce:) A może tak właśnie się stało?

Gość det
no wlasnie nie mam dwojek i sa od razu kły

Gość bonjourrrrr*
ale spokojnie, nie widze w tych zębach nic złego....z licówkami tez bym nie kombinowala, bo moja bratanica na przyklad sobie zrobila na dwojki, gdyz miala dosc waskie i szpary miedzy 1 a 2. Ale byla soba, wyglądała po prostu fajnie, teraz z licówkami jakos tak sztucznie, to raz, odjely zupełnie jej charakteru, poza tym żółkną :-O

Gość Znam osobę co ma takie
zęby.Nawet uśmiech podobny...i zawsze jak ją widzę zastanawiam się gdzie ma dwójki :P

Gość Rio De Janeiro
Możesz podać jakiś inny link, bo ten nie chce się otworzyć?

Gość To jest TRAGIKOMEDIA:)
"a poza tym zadna masakra, mnie tam sie podobaja, takie idealne wyprostowane aparatem orto wcale nie sa fajne, zbyt ksiazkowe" Hehehe, zazdrość! Myślisz, że każdy kto ma proste i białe zęby tzn, że nosił aparat i wybielał?:D. Ja mam proste idealnie, bo takie mam, bez aparatu, a białe, bo mam białą kość i już!:P I mam gdzieś, że Ci się "nie podobają":P Dla Ciebie nie będę się poświęcać i wykrzywiać;) A Ty Autorko, jeżeli masz kompleks na tym punkcie, to zrób coś z tym! W dzisiejszych czasach można niemal wszystko...tylko kasy sporo trzeba!

Gość bonjourrrrr*
a ty się leczyłas u ortodonty? czy ci te 2 nie wyrosly? jak masz kompleksy, to moze niech ci faktycznie spiłują te dwójeczki i bedzie git. poza tym naprawde nie masz powodow do wstydu.

Gość det
"Znam osobę co ma takie" moze to ja:P nie bylam u ortodonty nigdy. Zęby są ogolnie proste ale brakuje tych dwojek. No coz taki juz moj urok

Gość bonjourrrrr*
do TRAGIKOMEDII.... faktycznie tragiczna jestes.... a co mnie obchodza twoje zeby???? :-D niech beda mleczne i rowne, mnie nic do tego.... nie o tobie pisalam i sie nie wcinaj. a mam prawo miec takie zdanie, podobnie jak nie podobaja mi sie idealne twarze, tak idealne zeby rowniez nie zawsze. znam dziewczyne, ktora ma lekko skrzywiona dwojke i jest po prostu piękna, mysle, ze rowniez dzieki tej dwojce wlasnie. miłośc mojego życia ma szpare miedzy jedynkami i jest to najpiekniejszy usmiech, jaki znam, gdyby sobie cos zrobil z tymi jedynkami, juz nie byloby tak uroczo... choc kochalabym nadal :-)

Gość Znam osobę co ma takie
A kto to wie:) Może:D Teraz będę miała drugi dylemat jak ją zobaczę to będę się zastanawiała czy ty to ona hehe :P

Uważam, że są cool:) Naprawdę, niezakładaj licówek, szkoda zębów. W końcu są zdrowe i białe. Twój uśmiech napewno trudno zapomnieć:)

Gość Rio De Janeiro
Załaduj to zdjęcie na innej stronie, bo naprawdę chciałabym je zobaczyć:D Albo pokażcie mi po prostu screena:P

Gość Rio De Janeiro
Ehh, albo internet, albo komputer mi się chrzani, bo weszłam do grafiki google i też nic się nie otwiera:P to zdjęcie też nie. Ok, sprawdzę na drugim komputerze, ale nie teraz:P

Gość Rio De Janeiro
Otworzyłam nareszcie to zdjęcie - ząbki są ok, nawet nie aż tak bardzo widoczne te kiełki:P

Gość stella...
w porządku są

Gość Kasiuuulllekkkaaa
hej. Odpowiem. Mój facet miał podobnie , nie wyrosły mu nigdy dwójki górne miał wiekszy odstep niz ty w zebach i bylo to bardzo widoczne i .. nieladne. Ale zakochalam sie w nim i bylismy razem. Az po 5latach zrobil sobie zabki i ma piekny usmiech i NIE WSTYDZI WKONCU SIE USMIECHAC. ma po prostu te kly wypilowane i wstawiony mostek. Wszystkie prosciutkie. Polecam zebys sobie tez zrobila.