Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KatarzynaK81

Gdzie są kobiety grające w gry komputerowe?

Polecane posty

Gość wikonia
aha no i przygodówki najlepiej po angielsku. polecam Broken Sword albo The Book of Unwritten Tales

Gość czekalindaa
jestem laską i pocinam w to: abasim.pl/pc/gry_akcji/assassin_s_creed_iv_black_flag.html no i co wy na to?:)))

Co my na to? Nic! Pamiętam, jak zaczynałam grać w bf3 i wszyscy faceci myśleli, że sobie robię jaja damskim nickiem, dopiero gdy uruchomiłam mica kopary opadły i uwierzyli... Assassiny nie są wcale hardcorowo "męskie", moim zdaniem to pozycja dla dziewczyny i chłopaka. W tym sklepie, który podałaś jest promocja na battlefield 2 na ps3 ( abasim.pl/ps3/strzelaniny/battlefield_bad_company_2.html ) i tak się zastanawiam - tylko 39 zł, a wspomnienia mogą wrócić... :) to właśnie od bf2 zaczęła sie moja przygoda z fpsami... ale czy ktoś wie, czy w ogóle można pograć w to przez sieć na konsoli - czy w ogóle są ludzie na serwerach?

Gość gość
Hehehe, ja też jestem kobietą-graczem :) Jest nas więcej niż się niektórym wydaje. Też nie lubię gier po sieci, jakiś LOLów, WOWów itp. Jak poznałam mojego byłego i powiedziałam mu że grywam sobie czasem to się strasznie podjarał :D

Gość gość
ja też gram i nie robię z tego afery

Gość Zhar
Sporo dziewczyn gra w Planetside 2 ale to tylko takie moje męskie spostrzeżenie ;) Pozdrawiam panie. http://azylalfa.pl/

Gość gość
ja uwielbiam gry komoputeowe mam sony ps 2 na spokojnie gram rano prawie zawsze :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs

Gość free to play
Ja gram w praktycznie wszystkie gry- mmo rpg, zwykłe platformówki typu hidden objects, strzelanki :P jestem gejmerką i faceci mają do mnie szacunek przez to :D

Gość ankkua
Lubię też od czasu do czasu pograć w różne gry. Nawet czasem i wyścigi jakieś. Mój mąż dużo gier pobiera przez filefox.pl i dlatego często jest ich tyle na kompie, że aż mnie skusi zagrać sobie.

Gość Marinta
Ja lubię gierki tego typu jak te na http://darmowegrymmo.pl/ . Są to darmowe gry MMO dla każdego. Jeśli lubicie gry tego typu to sprawdźcie tę stronę, strona zawiera fajne opisy gier.