Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KatarzynaK81

Gdzie są kobiety grające w gry komputerowe?

Polecane posty

Brzmi zachęcająco, bardziej opisowe wrażenia są pełniejsze niż sama nazwa, która może mi nic nie mówić, a tak wiem czego się spodziewać:-)

Ja tam lubie stare gry strategiczno-ekonomiczne ... FreeCol , Railroad T2

Większość poleconych gier to gry dla mężczyzn, jak widać kobiety wcale nie są takie delikatne :-D

virtual City i takie inne małe gierki - moge siedziec caly dzien... Facebookowe jakos nie bardzo do mnie przemawiaja...

Z małej dedukcji wynika ze Syberia i POP polecony dwa razy czyli to im powinnam się bliżej przyjrzeć? Czy jakiś przygodowy casual możecie mi polecić?

Ale mnie gnębicie tym facebookiem :-p Napisałam, że tylko w czasie przerw w pracy klikam dla zabicia czasu. Standardowo bardzo szybko mnie nudzą, są mało rozbudowane po prostu zbyt proste... wrrr

Dobra przeszłam wspominaną grę o piratach nightmares from the deep i zdecydowanie polecam ją fanom casualowych przygodówek z hidden object. Momentami nie chciałam oderwać się od kompa, by jak najszybciej uratować córkę z rąk pirata ;-). Jeśli studio Artifex Mundi dopieści następne gry bardziej zaawansowanymi animacjami, to będę ich stałym klientem ;-D. W końcu dobre bo Polskie ;-). Najlepiej dać zarobić naszym, szczególnie jeśli mają taki potencjał.

Gość drapaczka
standardowo Gta san andreas ,gta 4 wszystkie tomb raidery ,gran turismo, czasem tekken , szczegolną miłością darze tomb raidery :-D Legenda to z tysiac razy przeszlam

Gość drapaczka
ahh zapomnialam jeszcze driver, test drive, blood rayne, need for speed, haunting ground fajna gierka biega sie laseczka po zamku i goni nas paru pojebów trzeba sie chowac bo broni niema hmm zamierzam przechodzic resident evil i red ded , tylko ze ja gram na ps2 i ps3:-D kocham grac!!

Gość 900110
Ja sobie grałam kiedyś często, ale teraz niestety nie mam warunków, bo mam laptopa :o Ale przerobiłam kilka gier, m.in: Halo 3, Hitman, GTA san andreas, Need for speed most wanted i carbon, Diablo II, Silent Hill IV, The suffering, Warcraft, Heroes IV. Tak bym sobie zagrała w Diablo III :( To jedna z moich ulubionych gier...

Gość 900110
"serie Silent Hill polecam" ja też, trzyma w napięciu, wjeżdża na psyche, ale niektóre zadania są strasznie ciężkie, grając w środku nocy ze słuchawkami na uszach można się nieźle wystraszyć, muzyka- świetna. Jak ktoś zna równie dobre gry typu SH niech poda tytuły.

Gość 342343242
Ja przepadam za Silent Hill, grałam w 1-3, 4 częsc sciagnąłam ale mi nie chce odpalic. W zasadzie jescze lepsza w tych mrocznych klimatach była I częsci Blair Witch Project: Rustin Parr investifation. Ale ma stara grafikę, mimo to ten klimat... SZkoda że nie zrobią remaku.... A z innej półki - to mi się super grało w Stupid invaders

Gość 900110
Ja niestety grałam tylko w 4 część Silent Hill, nie wiem czy moje serce by wtrzymało kilka serii ;)

Gość 342343242
9000110- to powinnas koniecznie zagrac w 2, ale 3 i 1 tez były niezłe. Są powiązane ze soba, np. Walter Sullivan- to się o nim inforamcje pojawiaja tez w 2 czesci....

Ktora z was grala w Starcrafta? Dokladniej chodzi mi o czesc druga :). No i jest jakas kobieta, ktora gra w Battlefielda 3?:).

Kurcze niestety nie grałam w gry wymienione powyżej, ale kojarzę że mojemu Miśkowi kupowałam w prezencie świątecznym StarCraft :-D. W tym temacie niestety nie będę pomocna;-(

Gość Maroila
Mnie mój "zagonił" do www.grymmo.pl/world-of-tanks . Na początku myslałam że mu odbiło (tematyka gry), obecnie nie ma to jak wspólna zabawa, z tym, że sama jakoś do niej nie siadam

Gość akdilO
Witajcie, A ja bardzo lubię grać w World of Tanks, grą zaraził mnie mój maż, fajne czołgi, fajna gierka ciekawych ludzi można poznać, Zapraszam serdecznie

Gość LIsbeth80
Medal of Honor

Gość gość
nie mogę doczekać się emerytury:-) zaszyję się i ziknę w wirtualnym świecie,a teraz trzeba się pobawić realem

Gość aniciakk
@dareea - ile w Abasim czeka sie na przesylke? zastanawiam sie nad tym:D:D:D moze rzeczywiscie challange:D

Gość gość
byłabym namiętną graczką, gdyby mój komputer mógł udźwignąć takie gry jak Portal, GTA V, Bioshock, SimCity V, Mirror's Edge, Minecraft, gdybym miała konsolę to psułabym ją graniem w Red Dead Redemption, Journey, NFS... Jak na razie pozostają mi gameplaye, które kocham oglądać i nadzieja na komputer z dobrymi podzespołami :P

Gość Saturartorka
w Abasimie z autopsji wiem,ze chyba max do 2 tyg. Nie jest to jakis dlufi czas. Podejrzewam,ze przed swietami moze byc inaczej... ;-)

Gość gość
www.farmerama.pl mam 61 lvl gram od maja

Gość wikonia
ja tam lubię rpg w które trzeba się nieco zaangażować, ale za to są rozwinięte wątki między postaciami, a moja bohaterka ma duże pole do popisu może dokonywać moralnych wyborów :) polecam np. Baldur's Gate lubię też starą strzelankę No One Lives Forever z babką jako główną postacią, specyficzny humor, styl ale może przypaść do gustu, to taka parodia Bonda z gry w dwójkę i więcej osób lubię Wormsy :) przejmujesz kontrolę nad drużyną robaków na planszy i masz zabić przeciwników mając do wyboru dowc*pne bronie