Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zacząć od nowa

Odszedł, bo mnie nie kocha i chce próbować z innymi

Polecane posty

Gość jak zacząć od nowa

To nawet nie był związek, choć niemalże tak żyliśmy Najpierw jako znajomi, koledzy, przyjaciele a na końcu jeszcze seks. Mialo byc raz, wyszło znacznie więcej. Nie chcialam się angazowac, nie chcialam nic czuć, a mimo, iż miało być bez zobowiązań poczułam, że nie chcę by robił to z innymi, by sie z nimi kochał, dotykał całował. Wariowałam gdy usłyszałam, że ostatnio przenocował koleżankę i z nią do czegoś doszło. Chyba było mu głupio, przeprosił, powiedział, że zle się zachował, ze nie powinien tak robić, ale myślał, że tak to między nami zakończy, a jednak nie chce tracić kontaktu. Powiedziałam, że w takim razie jeśli chce być blisko mnie nie może sypiać z innymi, zrozumiał, przytaknął, po czym po kilku dniach stwierdził, że jednak jest wolny, że nie bede go ograniczać, że nic nie czuje... no i się stało, każde poszło w swoją stronę, a ja nie wiem co ja bede robic, jak zyc skoro spedzalam z nim niemalze kazda wolna chwile, spalam u niego, on u mnie, wiecznie gdzies razem :( powiedzial, ze bedzie tesknic, a ja juz tesknie, bo chyba darze go uczuciem. Kurwa ...nie tak miało być

Gość jak zacząć od nowa
no i najważniejsze, nie może mi obiecać wierności, czyli bedzie sie pieprzyl z innymi :O oczywiscie chcialby, zeby byla obok, zebysmy wrocili do tego co wczesniej, ale ja nie dam rady patrzec jak rozwija sie jego związek :( jeszcze jestem w szoku, chyba nie wierze w to co sie stalo :(

Gość takie tam duperele nic więcej
Ciesz się, że poszedł teraz a nie po ślubie i narobieniu Ci dzieciaków :) Do miłości nie można zmusić, minie Ci ta wariacja....

Gość jak zacząć od nowa
tutaj nie było mowy o żadnym ślubie, ale ja nie wiem jak ja mam życ bez niego, jak on był cały czas w moim życiu obecny :O

Gość dissolved girl
O kuźwa współczuję... Przeżywam coś podobnego, jeśli to Cię pocieszy...chociaż fizycznie aż tak blisko nie byliśmy...a ten "mój" ciągle kocha jakąś inną i dlatego nie chce być ze mną...rozumiem Twój ból.

Gość Alik .
przesrane faktycznie, ale dasz radę!!! Spoko, głowa do góry!

Gość jak zacząć od nowa
dziewczyny teraz muszę wyjsć z domu, ale odezwę się wieczorem- jeszcze do mnie nie dotarło, ale wiem, jak bolało kiedy dowiedziałam się o tym obmacywaniu się z inną, wiem, że nie chcę tego, ale też nie wiem czy chcę całkowicie bez niego 😭

Gość jak zacząć od nowa
ej, jesteście? wlasnie dzwonil dlaczego nie mozemy zostać kumplami ? 😭

Gość Rensolma
i chuj to kogo obchodzi,otruj go i siebie to będzie dwóch zjebów mniej

Gość jak zacząć od nowa
Rensolma> wiesz, ten topik jest skierowany do osób inteligentnych, które coś już w życiu przezyły także mam prosbę byś ty się nie wypowiadała

Gość Rensolma
nie wypowiadał ,ty cipo po przejsciach

Gość jak zacząć od nowa
wiesz to kobiece forum na którym jesli przesiaduja jacys przedstawiciele plci przeciwnej to zazwyczaj prawiki, takze taki z to pewnie z ciebie męzczyzna, nie dyskutuje z tobą, spadaj stąd, bo tylko sam sobie zaprzeczasz, ze nie interesuje cie temat, skoro tu wchodzisz i się wypowiadasz

Gość Rensolma
wiesz co ci poweim ,pewnie cierpisz na kompleks krzywej stopy,ale to nieistotne i tak przegrałas życie

Gość dziś na pomarańczowo
będziesz miała nauczkę na przyszłość. niewiele jest kobiet, które nadają się do układu koleżeństwo + seks, większość jest uczuciowa, nawet jeśli się będzie nogami zapierać, że nie. wbij to sobie do głowy, faceta olej i następnym razem bądź mądrzejsza.

Gość jak zacząć od nowa
może i przegrałam :( nie jestem szczęśliwa