Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knf pe

165 i 68 kg ile jeszcze schudnac zeby wygladac jak czlowiek?

Polecane posty

Gość bleblanka
Ja mam 165cm obecnie waze 57,5 kg i dalej nie wygladam tak jak bym chciala.Najlepiej sie czuje przy wadze54kg, ze jest troche tylka , cycka i ogolnie cacy.

harder bejbi harder -> znalazłem zdjęcie i w sumie proporcje bioder do talli wyglądają ok :) jest dobrze ;)

Gość życie zmusza
też kiedyś ważyłam 68 kg/ 165 teraz ważę 54kg i nadal coś bym zmieniła

Gość bleblanka
W sumie sama musisz stwierdzic kiedy bedziesz sie czula dobrze sama ze soba.Jedne wola miec cialko inne wola go nie miec...kwestia indywidualna...

Gość bleblanka
Im mniej do zrzucenia tym trudniej:-((

Gość jwonaka
harder bejbi harder to zwracam honor :) choć dalej nie wiem jak to możliwe mieć taką figurę przy takiej wadze:) i chętnie dałabym zdjęcie brzucha dla porównania ale nie mam naprawdę jak zrobić

jwonaka -> tkanka mięśniowa jest cięższa niż tkanka tłuszczowa wiec dwie kobiety mające takie sam obwody i wzrost mogą mieć różną wagę ;)

Gość jwonaka
Levviatan ale ja mam właśnie dużą tkankę mięśniową. nie wiem ile dokładnie, bo nie wiem gdzie mam świstek z takiej wagi, ale wiem, że mam mał tłuszczu, a mięśnie mam od ćwiczeń, od dźwigania, np. w bicepsie mam 33 cm i nie wchodzę w niektóre małe bluzki na długi rękaw bo są za ciasne w rękawach ;)

33 w bicepsie (rozumiem ze na zgiętym ;] ) to bardzo dużo jak na kobietę ;] no chyba ze masz 1,9m wzrostu :P

Gość jwonaka
no tak, na zgiętym i napiętym heheh :) wiem, że to dużo :P jestem tez silna na rękę i wygrywam ze 100 kilową koleżanką na rękę, która trenowała w dzieciństwie :) a tak mam od grania w siatkę, dżwigania itp. :) a Ty ile masz? :)

Gość jwonaka
ha ha no proszę ;) a na zgiętym ile masz? bo ja nie wiem ile mam na wyprostowanym , a nie mam cm

Gość jwonaka
he he to tak jak ja ;)

tylko że u ciebie może to dziwnie wyglądać jeśli do pasa w dół jesteś drobna :P

Levviatan dzieki, to dobrze ze myslisz ze jest dobrze, ale juz niedlugo bedzie jeszcze lepiej :D jwonaka ja tez sie w sumie dziwie :D jakos tak zbudowana jestem.. znajomi mowia ze na jakies 60 wygladam.

harder bejbi harder -> co do obrazka w twojej stopce to nic złego jeśli pójdzie w pupę i piersi ;)

Gość ja mam 170cm i 68kg
a ubrania nosze w rozmarze 38