Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alena56

Dieta

Polecane posty

WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!Zna ktos skutecznę suplementy, spalacze wspomagające odchudzanie? :(((

Nigdy nie ufałam tego typu środkom... Bo albo nie działają, albo są szkodliwe, a efekt jojo po ich odstawieniu murowany. Jeśli chcesz skutecznie schudnąć i utrzymać wagę to znajdź sobie dietę na której nie będziesz się męczyć. Ja np. na żadnej diecie nie mogłam wytrzymać, bo ciągle mi czegoś brakowało, głównie słodyczy ;) Dlatego dieta cambridge była dla mnie najlepsza, bo ma batoniki, wiec na niej (i tylko na niej) bez trudu i bez wyrzeczeń wytrzymałam i zgubiłam 10 kg, które jak dotąd nie wróciły.

Dla mnie najlepszym wspomagaczem był/ jest aparat na zęby:) przez pierwszy tydzień praktycznie nie mogłam nic zjeść, bo taki paniczny ból , a później to już chyba żołądek mi się obkurczył, bo już nie potrzebuję tyle jeść, ale staram się trzymać dietki i efekty są:)

Ale preparat na zęby to bierzesz z jakiegoś powodu prawda?

tak, aparat noszę aby poprawić zgryz, ale jest on świetną motywacją:) A przede wszystkim już nie mogę sobie tak pozwolić na jedzenie w pracy bądź u znajomych , bo po każdym posiłku muszę zęby myć:) A poza tym na początku wspomagałam się Aqua slim, mi pomagał albo przynajmniej tak mi się wydawało:)

Gość osilowni.pl/
Najwazniejsza jest dieta... Jak bedziesz miec dobra diete i mi ja przedstawisz to pogadamy o suplementacji... www.osilowni.pl/dieta

Gość stosuje ktos tutaj dietę
tak suplementy są skuteczne ale tylko w odchudzaniu portfela ;)