Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fightforthislove

Dziwny temacik ;)

Polecane posty

Gość fightforthislove

Nowa dziewczyna mojego chłopaka to istna bogini! Zastanawiam się wlasnie jak mógl być ze mną - wypadam przy niej bardzo słabo;/

Gość kasia tuskk
a jak wyglądasz a jak ona??? opisz dokladnie

Gość fightforthislove
Ona to dla mnie ideal piękna kobieta. Blondynka,dlugie, gęste wlosy, wysoka, szczupła, duże oczy niebieskie, duże usta i śliczne rysy twarzy. Ja natomiast to przy niej szara myszka. 1.65 wzrostu, brunetka włosy do ramion, szczupła, duże oczy brązowe, twarz zaokraglona i pyza taka..;/

Ojej, prawie każda sądzi, że wygląda gorzej niż eks czy nowa dziewczyna chłopaka. Czasem faktycznie tak jest, ale często zbyt krytycznie siebie oceniają. Przecież nie znasz jej charakteru, manier, a oceniasz powierzchowność, na domiar złego stawiasz siebie w gorszym świetle. Do czego potrzebne Ci te porównania? Musisz mieć niskie poczucie własnej wartości. Zamiast się teraz umartwiać, lepiej popracuj nad sobą. Mobilizacją może być chęć dorównania ,,istnej bogini'' :)

Gość kasia tuskk
ile macie lat? jak sie stało ze cię rzucił? ona go zaczeła uwodzic?

Gość fightforthislove
Nie dorównam tej bogini na pewno:) Uwierz mi na słowo:) Ja mam 23 a ona 25. Rozstaliśmy się nasze uczucie wygaslo, znudzilimsy się sobą troche smutne ale prawdziwe. Minęlo od tego czasu 4 miesiące

Gość kasia tuskk
a ja ci powiem ze faceci lecą na kobiece brunetki tylko długowłose ;) cos w stylu adriany limy.. blondzie mają świnskie ryje nie mają wyraznej oprawy oczu lecą na nie same krzywe dresy

Gość fightforthislove
Wasi eks faceci też mają ładniejsze dziewczyny niż Wy ?

Gość fightforthislove
Brunetki tez są atrakcyjne bardzo ale ta blondynka jest sliczna naprawdę mam jej zdjęcie ale nie wypadałoby go tu wstawić

Gość kasia tuskk
w moim przypadku nie :) ma inną brunetke tylko typowego flejtucha z krótkimi włosami

Gość kasia tuskk
kurde ja jestem strasznie ciekawa mogłabys moze mi wysłać na e-mail?? zaufaj mi chętnie cię pocieszę ogólnie i według mnie i tak za duzo dramatyzujesz ;)

Gość co ta mnie wypada
nikt jej nie zna a my sobie lukniemy i powiemy co sądzimy

Gość fightforthislove
nie chcialabym zeby to jakoś wyszlo. Wyśle ale potem usunę żeby nie bylo

Gość kasia tuskk
dobrze tylko na tej voli czy jakos tak ;) i mozesz od razu skasowac

Gość fightforthislove
Już dodalam to ona

Gość kasia tuskk
jezu jaki plastik :O wygląda jak transwestyta... przystojni i mądrzy faceci nie lubią takich popalonych tleniaków...... myślałam, że ty mówisz o jakiejś ciemnej słonecznej naturalnej blondynce o bardziej łagodnych rysach twarzy... chyba zwariowałaś :O

Gość fightforthislove
Troche plastik ale twarz ma śliczną widac:) Ja chyba zbyt naturalna bylam jak dla niego

Gość fightforthislove
Ta Panią znam byla miss tez bardzo ladna:) ALe makijaż ma wiec taka naturalna to nie jest. Ale ta nowa mojego eks bez makijazu tez pieknie wyglada widac po rysach twarzy

Gość kasia tuskk
daj spokój... jak on sie nie brzydzi dotykać takich wypalonych włosow.. jak stara babcia :) albo taka tapeta...

Gość kasia tuskk
troche to mało powiedziane :D

Gość fightforthislove
Nie przesadzaj teraz malo jest atrajycjnych naturalnych nie farbowanych kobiet. a co do miej kolezanki tez mówią że śliczna jest

To dziewczyna za którą niejeden się obejrzy i pierwsza myśl jaka się pojawi jest taka, że chciałby ją wyruch***, no i może pokazać się wśród kolegów. Laska z fotki brzydka nie jest, choć do bogini o której pisałaś też jej daleko. Nam kobietom takie babki z reguły się nie podobają, bo zarzucamy im nienaturalność, ale wielu facetów na taką poleci. Taka ich natura, cóż zrobić :) Mnie się ona nawet podoba... Nie znasz jej, więc ciężko będzie Ci się do niej porównać nie tylko pod względem urody dlatego z góry jest to bez sensu. Idź do przodu a zdjęcie wywal do kosza :)

Gość kasia tuskk
Ale daj spokój :D Każdy w takich białych babcinych włosach wygląda komicznie! Dobra dobra zadbana kobita, aż do przesady i widać kasy za duzo nie wydaje wszystko tanie a z przesytem :) Ale czemu taki kolor włosów? Jest wiele innych kolorów w których wyglądałaby korzystniej, i w których inne tego typu blachary wyglądają korzystniej. :)

Gość fightforthislove
Nie znam fakt nie wiem jaka jest. Ale wygląd mowi tez za siebie tak jak napisalas facetom się podoba;)

Gość fightforthislove
Jak na mojego bylego to bardzo ladna i tak ;)

Ale nie rozumiem po co o niej piszesz?? jestes zazdrosna , zła ,ze ma taką i lepsza od Ciebie, a może to twoje zdj i po prostu chcesz się dowartościować?? Widać masz niską samoocenę, po co sie tym interesujesz jak już nie jesteś z facetem i nie chcesz z nim być? znajdź sobie kogoś innego, i zostaw dziewczynę w spokoju zajmij się soba , jak jej zazdrościsz to zadbaj o siebie!:)

Gość kasia tuskk
Jak dla mnie faceci lecą bardziej na tzw. czekoladki typu Włodarczyk albo coś w stylu Megan Fox. ;) Na takie wytlenione postrachy patrzą z dystansem jak na stare babiny :)