Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fightforthislove

Dziwny temacik ;)

Polecane posty

kasia tuskk na jakiej podstawie oceniasz, że wszystko tanie z przesytem? Ze zdjęcia to nie wynika... Nie przesadzaj. Na taką laskę poleci wielu i taka jest prawda, nie ma co pocieszać na siłę. Lepiej spojrzeć na siebie łagodniejszym okiem i dążyć do doskonałości niż dołować się nad zdjęciem panny, bo nie ma co, ale ładna jest. Trzeba dostrzec w sobie zalety wyglądu jak i charakteru nie oglądając się na innych. Nic dobrego takie postępowanie nie przyniesie a serwujesz sobie mega doła na własne życzenie.

Gość nie widzicie,że
trochę kurewski wygląd ,taka do wyruchania i tyle,pokaże się z nią parę razy i ucieknie do szarej myszki:)

Gość fightforthislove
Pisze dlatego bo jestem zazdrosna i popadlam w kompleksy widząc ją. Chcialabym tak wygladac ale to nie moje zdjecie niestety ..

Gość kasia tuskk
Chyba sobie jaja robisz jakies :)) Moje dwie przyjaciółki tleniły się jak głupie i nasi koledzy śmiali się z takich włosów i pytali się czy to przypadkiem nie siwe...

Gość fightforthislove
Niektórzy się śmieją ale innym to się podoba wlasnie

Gość kasia tuskk
Jakiej szarej myszki??? :D wy kobiety chyba nie jestescie kobietami patrząc na wasze opinie i doświadczenia!! Piękno, lecenie na daną laske nie polega na jej sztucznosci!! ja myslałam ze ta kobieta to jakas sliczna złotowłosa blondynka i w dodatku nie o świńskiej urodzie jaką ma wiekszosc blondynek :) A tu nawet niewiadomo co to jest!! wszystko zakryte pod tapetą i jeszcze te babcine włosy... TRAGEDIA

Gość fightforthislove
Sluchaj taka zwykla dziewczyna naturalna gasnie przy niej np. facet mając wybór wybierze tą druga

kasia tussk- widać chłopcy niedojrzali i małointeligętni, po prostu musza dorosnąć. ja tem jestem jaśniutka blondyneczką i każdy się za mną ogląda nie pisze tego aby się chwalić tylko stwierdzam fakt. mając czarne włosy też było dobrze i nie narzekałam na brak adoratorów ale będąc blondynką czy rudowlosa , lub blondyną to bez znaczenia. Po prostu trzeba mieć to coś , figure, spojrzenie i dbać o siebie. Mój facet najbardziej kocha moją twarz - mówi ,ze wygladam tak niewinnie

świńska uroda u większości blondynek?? co Ty w ogóle piszesz??! haha śmiać mi się chce zastanów się kobieto trochę , fakt jak ktos o siebie nie dba nie zalezy mu to tak jest, i nie pisz takich bredni popatrz na siebie!

Ta dziewczyna przecież nie ma świńskiej urody. Naprawdę jest ładna. A ty autorko zapewne też brzydka nie jesteś skoro facet lecący na taką dziewczynę był z Tobą. Nie sądzę, aby aż tak gusta mu się zmieniły w przeciągu 4 miesięcy ;) Pewnie też jesteś ładna, ale odmiennej urody a teraz dostrzegłaś, że typ blond też może być atrakcyjny. Porównania brunetka-blondynka są naprawdę bezcelowe i nic nie wnoszą, a poza tym jest to kwestią gustu. Chyba tyle w temacie. Nie katuj się :)