wwwwwwww 0 Napisano Maj 9, 2012 Czy brał ktoś pozyczkę budgeting? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwwwwwww 0 Napisano Maj 11, 2012 nikt nic nie wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iceberg Napisano Maj 11, 2012 http://www.direct.gov.uk/en/moneytaxandbenefits/benefitstaxcreditsandothersupport/on_a_low_income/dg_10018905 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gedi 0 Napisano Maj 11, 2012 NIe tam nie ale podaję link poniżej polecam same najlepsze instytucje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwwwwwww 0 Napisano Maj 11, 2012 ja starm sie o ta pozyczke, ale dostałam odmowe. pisza ze nie pobieram zasiłku przez 26 tygodni i ze przez ten czas nie pracowałam przez 28 dni. Ale ja czegos tu nie rozumiem,bo jestem na zasiłku od lipca 2011,a jesli chodzi o prace to nigdzie nie ma wzmianki ze trzeba pracowac. (jakbym pracowała , to bym pozyczki nie musiała brac) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iceberg Napisano Maj 11, 2012 no to odwolaj sie od decyzji i napisz ze pobierasz zasilek przez okres dluzszy niz 26 tygodni, moze ktos cos przeoczyl, wiesz jaki oni maja balagan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwwwwwww 0 Napisano Maj 11, 2012 własnie wysłałam odwołanie i czekam. napisałm tu bo myslałam ze moze ktos miał taka sytuację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iceberg Napisano Maj 11, 2012 wiekszosc decyzji tak naprawde zalezy od pojedynczych osob i dlatego tak czesto sie zdarza ze w podobnych przypadkach i biorac pod uwage te same zasady decyzje bywaja bardzo rozbierzne dlatego trzeba sie upominac o swoje i powolywac np na przepisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach