Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Po moich smykach

Sprzedam kołyskę CONECO SIMPLICITY

Polecane posty

uh... fantastyczna :) szkoda że ja nie potrzebuje teraz już ;( napewno sprzedaż bo taniio...

Gość ticketpro
mialam taka dla mojej cory super rzeczmoja nie lubiala sie kolysac ale wibracje uwielbiala bardzo ja uspokajaly:)

Synek spal w niej do 7 m-cy ( obok naszego łóżka ) - naprawdę super się sprawdziła :D szczerze POLECAM ! Jak będę miała kolejne dziecko (jeśli będę miała ;) ) to tez będzie miało taką kołyskę ;) Za parę dni wystawię też wózek X-lander xa w takiej kolorystyce : http://www.daista.pl/xa/xa_ocean.jpg (spacerówka, gondola, fotelik, adaptery, torba, parasolka, folie p/deszczowe (w tym na spacerówkę nowa ;) )

Gość Też taka miałam
super się sprawdziła

Gość autorko przestan pisać
pod innymi nickami bo nikt ci tego nie kupi :o cena kup teraz 250zł, wolę dołożyć 50zł lub mniej i mieć nową kołyskę niż używaną :o A jak już zachwalasz ją specjalnie pod innymi nickami to przynajmniej zmień charakter pisma bo widać jak byk że sama do siebie piszesz kretynko :o

Gość szz
mi się bardziej podoba z tego modelu beżowa ;p ale narazie i tak mi nie potrzebna

Gość też mama jedynaka
przecież już ja sprzedałaś

No właśnie sprzedaż nie została sfinalizowana. Kupująca po jakimś czasie stwierdziła , że nie wie czy jej dziecko przeżyje :( nie wiem ile w tym prawdy... nie wnikam. wystawiłam więc kołyskę ponownie.

Gość 6574586767645424
przyznaj ze pewnie znajomy ci podbil i nokt go nie przelicytowal:P w takich sytuacjach chwile przed koncem odwoluje sie oferte:)

Ty pewnie byś tak zrobił/zrobiła , co? :/ Nie potrzebowałam takich zagrywek , bo kołyska cieszyła się zainteresowaniem. Sprawę zgłosiłam już do allegro , a kołyskę wystawiam ponownie bo synek z niej już wyrósł.

Gość jędzeee
rety, co za jędze z niektórych! Czy ona każe komuś licytować?! Chyba normalne jest to, że każdy kto cos wystawia chce to fajnie sprzedać. "nie daj Boże, za dużo zarobi/odzyska!!!" żal.... a swoją drogą, taka kołyska to super sprawa, u nas niestety starczyła tylko na 2,5 miesiąca. Nie pamiętam czy to była taka sama, ale troche podobna nawet.

to fakt , ze tutaj jędze również goszczą .... ale są też normalne kobietki ;) ta kołyska jest bardzo obszerna w środku , u nas starczyła na 6,5 m-ca ( a synek malutki raczej nie jest ;) ).

Gość kubeczek menstruacyjny
czemu kup teraz?a nie licytacja?

czemu nie wystawisz negatywa za niesfinalizowanie tranzakcji?

zmien opis- bo piszesz ze zapraszasz do licytacji.............

Właśnie , zapomniałam zmienić opis, zaraz to zrobię. Ostatnio kilka zainteresowanych osób pytało , dlaczego nie ma kup teraz. Wiec teraz na próbę na 3 dni zrobiłam "kup teraz" a jak się nie sprzeda , zrobię licytację. co do negatywa , zaraz wystawię. Chyba napisze po prostu , że kontrahent się nie wywiązał z zakupu - w zamian za co pewnie zostanę obrzucona błotem za brak zrozumienia :( zobaczymy...

tak - ale jak wystawisz to nikt ci sie nie przyczepi i ci nie zarzuci ze ktos podbijał ci aukcje

Gość uhu ddd
no i kłamczuszko?nie wystawiłas negatywa

oj tam , od razu kłamczuszko. zaczęłam wystawiać inne aukcje i umknął mi ten komentarz ( zresztą pierwszy negatyw wystawiony przeze mnie..) No ale już naprawiłam swój "błąd" i wystawiłam ten nieszczęsny komentarz.

Gość uhu ddd
uzytkownik od 4tego maja tego roku - ......

no i na przyszłość mam nauczkę , że przy droższych rzeczach robić adnotację , że mogą licytować osoby z określoną ilością pozytywnych komentarzy , tylko nie wiem jak to się ma do regulaminu... no nic. powystawiałam trochę rzeczy i spadam spać. dobrej nocy życzę ;)