Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natejloniowy

zranilem ja ;(

Polecane posty

Gość natejloniowy

Z Weronika jestesmy juz 5 lat ,wlasnie jest w 5 miesiacu ..bardzo oboje chcielismy dziecka.Kocham ja ,ale ostatnio chyba ja bardzo urazilem.Bylem na wieczorze kawalerskim najlepszego przyjaciela no i bylo wiadome ze bedziemy pic.Miala po mnie przyjechac siostra Weroniki ,Weronika tez przyjechala.I nie wiem co mi sie stalo ,ale nie panowalem i zaczalem mowic ze tak naprawde nie chce tego dziecka ,nie wiem nawet czy moje ,ze jej nie kocham ,ze jestem z nia tylko dlatego bo boje sie bycia samotnym.Kumpel probowal mnie uspokoic ale nie mogl.Na drugi dzien nie pamietalem za wiele ale powiedziano mi co zrobilem..pierwszy raz tak mi odbilo po alkoholu.Najgorsze ze ponoc jak to mowilem,wygladalem smiertelnie powaznie.Siostra Weroniki dzownila ze ona placze przeze mnie , ja dzwonie pisze i bylem nawet tam ale nic ;( Co zrobic,wiem jestem dupek ale nie chcialem zeby tak sie stalo ,takie cos mialo miejsce pierwszy raz.Kocham ja i dziecko ..jak ja odzyskac?

Gość ferorra
no tyle ze po pijaku ponoc zawsze mowi sie prawde, a przynajmniej jakies ziarno. wiec nie wiem czy ci uwierzy

Gość bleblanka
Ooooo ja no to pojechales, we mnie te slowa by zostaly juz na zawsze...na bank sie pogodzicie ale to nie znaczy ze ona o tym zapomni...niby po alko jest sie szczerym...

Gość natejloniowy
tak ponoc jest ,ale naprawde nigdy nie przeszlo mi przez mysl nawet cos podobnego ..na nikim nigdy mi tak nie zalezalo jak na niej

Gość e tam e tam
wypiles to w koncu byles szczery i powiedziales prawde co myslisz o niej i o tym dziecku :O to teraz nie gadaj glupot ze ci zalezy na niej :O jak dla mnie sorry ale zachowales sie jak niedojrzaly gowniarz i najpewniej szkoda jej dla kogos takiego,wiec nie ma dziwu ,ze ona teraz placze:O faceci tak maja mowia ze kochaja ,chetnie wchodza miedzy damskie uda a jak zaplodnia kobiete to juz ich to przerasta :O stad wniosek ,ze poruchac sobie kazdy glupi moze ,ale juz wziac odpowiedzialn osc za ruchanie-niestety malo kto:O

Gość ferorra
tzn no jesli nigdy nie dales jej odczuc ze jest nie wiem , niekochana czy nie wazna dla ciebie to te slowa pewnie w niej zostana. ale osobiscie to bym ci wybaczyla ale kazalabym ci sie plaszczyc dosc dlugo. bedziecie miec dziecko ktore was juz laczy na cale zycie wiec nie rozejdziecie sie jakgdyby nigdy nic

Gość natejloniowy
wiem co zrobiles i jest mi cholernie wstyd glupio i naprawde jestem ostatnim kretynem ... ale co do jednej rzeczy przysiegam ze to co powiedzialem prawda nie jest

Gość ferorra
no to wystarczy ja do tego przekonac, chociaz to bedzie dlugi proces to nie mozesz sie poddawac ani na chwile!!!

Gość 1333333
no to wiecej nie pij skoro robisz takie głupoty jak wypijesz... teraz to ona pewnie sama nie wie czy mowiles prawde czy nie.... pewnie nie bedzie Ci juz ufala... musisz sam sie nad soba zastanowic i pomyslec dlczego tak powiedziales...

Gość natejloniowy
myslicie ze jest szansa?

Gość ferorra
powiem ci ze nie tyle jest szansa co nawet to jest pewne, oczywiscie jak sie postarasz i nie zlamiesz

Gość natejloniowy
zawsze jak pilem to bylo normalnie a tego wieczoru nie wiem ..cholera jasna caly dzien sie zastanawiale dlaczego

Gość e tam e tam
czyli sciemniasz tylko po alkoholu ?:D aha ,a jak robiles jej to dziecko to byles trzezwy?

Gość ferorra
chlopie glowa do gory, nie rozpamietuj dlaczego tak sie stalo tylko to jak to naprawic

Gość natejloniowy
to sie zdarzylo pierwszy raz

Gość napisz prosze
ja na miejscu tej panny przewałabym ciąze a ciebie posłała w cholere , po co kobiecie taki frajer ? bedziesz jak kula u nogi

Gość napisz prosze
natejloniowy wiem co zrobiles i jest mi cholernie wstyd glupio wkopałes się huju to śmierdzące prowo

Gość natejloniowy
jakie znowu prowo. to nie zadne prowo,takie cos mialo miejsce i psize zeby sie doradzic .

Gość oliwki zielonee
ile dni od tego czasu minęlo? próbowałeś się w ogóle z nią kontaktowac? czy siedzisz na dupie i nic nie robisz ;/

Gość oliwki zielonee
poza tym skoro dziewczyna i jest z Tobą w ciązy, to chyba powinnieście razem mieszkać...tym bardziej, ze jak piszesz, byla to planowana ciąża :|

Gość natejloniowy
stalo sie to 2 dni temu .... oczywiscie ze tak ..bylem tam chyba z 10 razy...dzwonie pisze..

Gość natejloniowy
oczywsiscie mieszkamy,ale teraz jak narazie u siostry jest z wiadomego powodu ..

Gość oliwki zielonee
zagadaj do tej siostry, wytłumacz jej jak jest i ustaw się z nią, żeby dała Ci znać jak Twojej kobiety nie będzie w domu, wtedy wykup całą kwiaciarnię i porozstawiaj kwiaty po całym mieszkaniu. jak wróci bedzie miała zdziwko, powinno zadziałać, taki gest bedzie świadczył o tym, że Ci zalezy.

Gość e tam e tam
daj juz spokoj z tym prowo ,nawet nie wiesz co masz pisac :D