Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trutuutiiii

Jak odzyskac energie bo meczacym dniu w pracy.

Polecane posty

Gość trutuutiiii

Jestes strasznie padnieta.Najchetniej polozylabym sie spac ale niemoge. Dziecko mi nieda.Ledwo co siedze oczy same sie zamykaja. Macie jakies spsoboy na odzyskanie energii????

Gość youdbetterhide
chętnie bym sie dowiedziala. tez bym sie teraz polozyła spać,nie mam dziecka,ale wiem ze jak zasnę teraz,to obudze sie za 2 godziny i potem nie będę mogla spać w nocy .:O

Gość cytryna ,woda miód
zrobis sobie mieszanke w zaleznosci jakie proporcje chce sie mieć stawia na nogi od razu

Gość witajcieeeee
a może zielona herbatka?spokojna muzyka,relaksacyjna kąpiel,10 głębokich wdechów i wydechów,a już myślałam,że tylko ja miałam najgorszy i najcięższy dzień w pracy:(na samą myśl o jutrzejszej rozmowie z szefostwem bierze mnie na wymioty,oj dawno już tak nie miałam:(

Gość trutuutiiii
kawe juz wypilam juz troszke mi lepiej. musze przetrzymac bo ja zasne teraz to obudze sie za dwie trzy h i bede nieprzytomna i nie usne w nocy.

Gość witajcieeeee
i jak tu zasnąć?jak w głowie kłębią się myśli.....:(

Gość trutuutiiii
ja tez mam trudna sytacje w firmie.Czekam na nowa umowe ui niewiem na ile dostane. Chodza sluchy ze moj zaklad pracy bedzie zlikwidowany. Powoli zwalaniaja pracownikow.Niewiadomo co mnie czeka jak ide do pracy.

Gość witajcieeeee
no to faktycznie ciężka sytuacja:(u mnie są toksyczni ludzie i ciężko z nimi wygrać choć wiem,że mam rację,jak tu się wybronić przed szefostwem???choć pracuję tam 11 lat to i też w każdej chwili mogę być zwolniona:(...nie potrafię przestać o tym myśleć..

Gość witajcieeeee
jak nauczyć się nie przejmować i nie przynosić problemów do domu,tak aby syn i mąż tego nie odczuli,jak wyłączyć myślenie,jedyne co mnie uspakaja to wódka...tylko nie pamiętam wieczoru w którym idąc spać nie wypiłabym drinka lub 2:(

Gość trutuutiiii
nie potrafie ci pomoc bo mam tak samo. przejumje sie a to odbija sie na mezu i dziecku. ale ja nie pije.

Gość witajcieeeee
właśnie zrobiłam sobie drinka,już czuję ulgę i takie rozluźnienie w mięśniach:(to mi naprawdę pomaga:(WIEM ŻE TO DO NICZEGO NIE PROWADZI!ale tylko alkohol sprawia,że nie myślę,staję się obojętna i wszystkich z pracy mam w dupie:(to pomaga zasnąć:(chyba musze się leczyć:(