Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość które lepiej kupić ?

krzesełko do karmienia 2w1 czy lepsze normalne ?

Polecane posty

Gość Gliwiczanka24
TO CO POKAZALAS TO NIE JEST ZE STOLIKIEM A ZE STOLIKIEM SA TE DDREWNIANE KTORE ODRADZAM BO NIE MAJA PASOW JA WLASNIE TERAZ SZUKAM JAKIEGOS KRZESELKA DO KARMIENIA Z REGULACJA OPARCIA JAK BD MIALA DRUGIE DZIECKO ZEBY SE POSIEDZIALO

Gość mamam27
ja mam plastikowe 2 w 1 i plastikowe zwykłe - zdecydowanie to 2w1 jest lepsze - pasy ma choć ja z nich nie korzystałam - wygodne a większe dziecko siedzi na samym krzesełku bez podwyższenia

Gość ja mam 2w1
ja mam 2w1 drewniane,nie ma pasów ale nie widxę potrzeby aby były w drewnianych,bo boki są wysokie i dzieckop nie wypadnie,moja córka ma 15 miesięcy i bardzo się wierci ale nie zdarzyło się tak,zeby mogła wypaśc.

Gość ja drewnianego nigdy nie miała
bo nigdy nie miałam do niego przekonania. Mam za to coś podobnego jak z tej aukcji, do której wkleiłaś link. I jestem bardzo zadowolona moja córka również. Siedzi w nim odkad skończyła 10 miesięcy teraz ma 19 i posłuzy jeszcze sporo. Ja kupiłam firmy Baby Design z tukanem i płaciłam za niego coś ok 300 zł ale teraz widzę ze warto bo znajoma kupiła takie za 90 i cerata na nim jest już porwana i wygląda okropnie a kupowałyśmy razem u tego samego sprzedawcy i teraz nawet się cieszę ze wzięłam drozszy :-)