Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Jestem znudzony

Polecane posty

Znudzony życiem znudzony kłopotami mam już dość tych wszystkich problemów

Gość nie Ty jeden tak masz
pocieszające?

Oglądałem przyjaciółki i rywalki, posłańca szczęścia, palome oraz krople przeznaczenia :) a także Rubi(cena marzeń), grzesznice, krople miłości, marine, zdradzona miłość, biały welon i ścieżki miłości oraz serce z kamienia. Pocieszające :( Ja nawet nie brałem korepetycji ani z matematyki ani z angielskiego :( :( :( liczę na to że zdam, na matematyce strzelałem, jutro na angielskiem też będę strzelał, nie zależy mi w tym roku na maturze pisemnej ale na ustnej by za rok już tego stresu nie mieć :D

Gość wypełniłem ankietę
a to do czego potrzebujesz?

Gość pp1881
Dzięki, do referatu, respondenci trochę nie dopisali, a im więcej opinii tym lepiej :)

I telenowela cud miłości ulubieni bohaterowie (Jaguar, Raquel i Lucrecia) Druga przyjaciółki i rywalki - bohaterowie (Roxana i Sebastian)

Gość pierdnij se do ust
glupi dziadu

Dlaczego nie lubiałaś cudu miłości :) Serial ładny, mądry i pouczający. Mówi o miłości dwójki bohaterów. Jose Antonio Echaveriia (później Wilson) przyjeżdża do Limy by zemścić się na rodzinie de la torre, w rzeczywistości jest on narzędziem swojej ciotki Raquel która w dniu wlasnego ślubu nie dość że widziała jak Jaguar morduje jej rodzine to jeszcze została przez niego zgwalcona(w wyniku czego urodziła Melisse). Po latach postanowiła z Ameryki wrócić do Limy i wykończyć całą rodzine. Jej głównym wrogiem jest Lucrecia która zleciła morderstwo, prześladuje ją telefonami. Jose Antonio poznaje Milagros, zakochuje się w niej, jednak Raquel niszczy ich związek... Koniec końców jest tak że zabiła Jaguara i Lucrecia a sama na ślubie Jose i Milagros popełnia samobójstwo :D

Ja to intro oglądałem :) :) i do tej pory oglądam :) a nie masz przypadkiem kropli miłości?

Gość karaluch masterson
maria la de barrio so i o

A znacie Marię z Przedmieścia? Jak byłem młody to oglądałem na wsi na wakacjach.

Leciało to na tv4 :) coś tam oglądałem ale już nie tak szczególowe Ładna piosenka :) Moje pierwsze telenowele zaraz ci wymienie Po prostu miłość (wersja brazylijska) Alvaro Dziedziczna nienawiść Z głową w chmurach Słodka trucizna Luz Maria Fiorella Cud miłości Serca na rozdrożu Zbuntowany anioł Dziki księżyc Amor Latino Kachorra to ja Paloma Posłaniec szczęśćia Krople miłości Przyjaciółki i rywalki Córka przeznaczenia Biały welon Zdradzona miłość Grzesznica Rubi (cena marzeń) Marina Prawo pożądania Ścieżki miłości Serce z kamienia Prawdziwa miłość Gorzka zemsta Brzydula Jeszcze 8 czy 10 lat temu na jedynce szedł fajny serial o 1 czy 2 w nocy Życie jak muzyka :)

Ja jeszcze oglądałem niewolnice isaure i w kamiennym kręgu i trzeba przyznać że Lucelia Santos jako aktorka jest świetna. A oglądliście barwy grzechu????? o miłości białego i murzynki :)

Oglądałaś krople miłości? masz odcinki po polsku??? Takie podobne polskie telenowele to - Adam i Ewa - Brzydula - Majka - Julia - i może jeszcze Magda M.... (ale nie do końca)

Takie późniejsze telenowele to - Marzenia nic nie kosztują - Kobieta judasz - Zemsta, moja miłość - niewolnica isaura (wersja nowa) - Ekomoda

Adam i Ewa to była masakra. Waldek Goszcz już dawno nie żyje. Tam to aktorzy grali jak w latynoskich, albo w teatrze.