Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta22dssd

pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość aneta22dssd

Witam od tygodnia strasznie boli mnie w krzyżu po obu stronach.czasami bol przesila sie po strone prawej.bywa tak ze promieniuje do ud ,ale to jest krotkotrwaly bol raczej kłócie.boli mnie praktycznie ciagle ,przy schylaniu w przod w tyl ,jak siedze jest jeszcze gorzej.bol nasila sie coraz bardziej boli mnie ciezko nawet jak chodze,ulge przynosi tylko pozycja lezaca.w piatek ide do lekarza ale ja nie wytrzymam juz:(tabletki przeciwbolowe nie pomagaja,co to moze byc??czy ktoras z Was tez to przechodzila,prosze o pomoc

Gość junn
nie masz problemów z układem moczowym przy okazji?

a może to rwa kulszowa nie masz problemów z kręgosłupem?

Gość do autorki.....
Według mnie albo to kobiece sprawy, albo kręgosłup lędźwiowy - stawiam raczej na to ostatnie. Jednak lekarz powie ci konkretniej, no i .....da leki.

Gość aneta22dssd
nigdy nie mialam problemow z kregoslupem do teraz ani z ukladem moczowym.niczego nie dzwigalam ani nie cwiczylam za ostro by sobie nadwyrezyc cos .;/

Gość aneta22dssd
zastanawialam sie czy to moze nie nerki ,ale chyba nie bo nie chodze czesto do ubikacji..ale takiego bolu nigdy nie czulam wspolczuje wszystkim ,ktorzy przechodza to samo co ja lub przechodzili..