Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałabym ...

Szukam faceta

Polecane posty

Gość Chciałabym ...

tak poprostu, kazde miejsce jest dobre :) Ale.. wysportowanego, najlepiej jezdzacego wyczynowo na rowerze 38-44 latka. Zaradnego i porządnego. Czy takich tu panów znajdę? Ja jestem 44-letnia drobna w formie kobietą, z doswiadczeniem zyciowym napewno. Reszte, jak sie taki Pan znajdzie zapraszam na niezobowiazujaca rozmowe ;)

Gość Rensolma
to nie agresja,to propozycja

Witaj Ja mam 34 też lubię jazdę rowerem w słoneczne dni ale nie jeżdżę wyczynowo. Ale pewnie za młody jestem Pozdrawiam

Gość Chciałabym ...
Pod latarnia jest najciemniej, wiec szukam tutaj ok?

Gość ergyerhy
Na początek pokaż zdjęcie :classic_cool:

Gość Chciałabym ...
Hmm troszeczke przyznam tak, chociaz dla mnie liczy sie czlowiek, a nie wiek az tak bbardzo, ale jak minie zauroczenie, to mnie rzucisz dla mnlodszej, wiec jednym slowem .. ;) Zapomnialam równiez dodac, ze jestem z woj. dolnośląskiego.

Gość Grzegorz Kleszcz
dziś skończyłem 40 lat a na rowerze jeżdżę przez cały rok - dziś np na liczniku mam 25 km :P

Dla czego chcesz by jeździł rowerem wyczynowo ? czy sama też uprawiasz ten sport wyczynowo ?

Gość Chciałabym ...
Zdjecie czemu nie, ale to juz prywatnie, a póki co, zrobmy najpierw rozeznanie, porozmawiajmy.

Ja w sumie też z Dolnośląskiego ale teraz przebywam na pograniczu lubuskiego i dolnośląskiego

Gość Chciałabym ...
Milo Was poznac, nie jeszcze nie jezdze wyczynowo, ale bardzo bym chciala, narazie ocieram sie o ten sport. To nie jest warunek wyczynowa jazda, bardziej mnie pociaga taki styl mezczyzny poprostu. Zaraz do Was wroce, musze wyjsc do sklepu.

najmąrzejszy na świecie ona nie napisała młodszych napisała młodszych tylko 38 - 44 lat a to jest różnica bardziej bym powiedział że chodzi jej o kogoś w odpowiednim wieku do swojego .

Napisalem "mlodszych od siebie", a facet majacy 38 to dla 44 facet mlodszy, nieprawdaz?;) 38latek strzela raczej w 30stki niz wyzej. O to mi chodzilo. "Rownolatek" dla pani 44letniej, to facet 45-50letni.

Gość Chciałabym ...
chociaz właściwie mógłby być też 30 latek zarabiam dobrze, bo jestem kiewowniczką w sklepie męisnym i mogłabym utrzymać młodego partnera A rower jest ważny bo dzięki niej ludzie mają kondycję w róznych sprawavch :)

Gość Grzegorz Kleszcz
stara rura, wiadomo było od początku o co jej chodziło :(

Napisałaś że chciała byś by twój partner był wysportowany i jeździł na rowerze wyczynowo a masz jakieś wymagania co do wyglądy, wzrostu itp ?

Gość Chciałabym ...
Jestem ponownie, ten wpis z 19:51 to podszyw. Dlaczego taki przedzial wiekowy, bo ja podobno bardzo mlodo wyglada, tak sie czuje i nie widze w tym nic niezdroznego o ile taki mezczyzna tez nie. Chodzi mi o poznanie naprawde w porzadku faceta, z ktorym moglabym podzielic zainteresowania, polubic sie i moze co by z tego sie wydarzylo.

Gość Chciałabym ...
Co do wygladui to hmm zeby byl zadbany, uroda przemija, Dla mnie liczy sie charakter i zeby byl zwyczajnie przyzwoitym czlowiekiem.

Gość Chciałabym ...
Jestem od jakiegos czasu sama, samotna raczej nie. Ciesze sie tym co mam, ale chcialabym no wlasnie ;)

Gość Chciałabym ...
Chetnie, czemu nie.

Gość Chciałabym ...
ok dziekuje

Gość Chciałabym ...
Widze, ze Ty masz jeszcze mniej latek hmm?

Gość Grzegorz Kleszcz
ej- 'dowcipniś'. obrażaj ludzi pod swoim własnym nickiem:P nie stać cie na oryginalność??

Gość Chciałabym ...
Grzegorz a do kogo to?

Gość Grzegorz Kleszcz
do kolesia z 19:53