Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NECIAAA

tabletka po i lekarz

Polecane posty

Gość NECIAAA

Miałam niedawno sytuację,że nagle musiałam wziąść tabletke PO wiadomo wizyta, lekarz i co się okazało lekarz dom którego poszłam ginekolog ...nie chiał mi jej zapisać,po krótkiej wymianie zdań wyszłam z gabinetu. Załatwiłam to bez problemu u innego ale czy to normalna sytuacja żeby lekarz odmówił dostępnej na rynku tabletki.

Może odmówić, jeśli jest to niezgodne z jego sumieniem, ale powinien wskazać najbliższego lekarza, którzy nie odmówi.

Gość SANDDRAA
Nie powinien odmówić ponieważ składał przysięgę że będzie pomagał i leczył, Po za tym robi wywiad w sensie rozmowy co i dlaczego więc wie że przychodzi się do niego z ważnym problemem.

Gość Lolkaa121212
Może ale to nie etyczne ja tak uważam

Gość gość09hg
Jakiś dziwny lekarz! On ma obowiązek pomóż a nie umywać ręce. pewnie jakiś moher to był

Gość SERDUSZKO102
Miałam taki przypadek, gdzie lekarz kategorycznie odmówił przepisania escapelle . Ale znajoma powiedziała że pójdzie ztym do kogos wyżej i się zgodził przepisać.Osobiście nie rozumiem takich' specjalistów'

Gość Babeczk
To duży problem ale dość częsty,że lekarz odmawia.

Gość Lunkia
Tak ale ja na przykład załatwiłam to w szpitalu tam nikt mi nie odmówił tabletki, szybko i sprawnie.Zresztą każdy lekarz może ją przepisać więc w końcu da się to załatwić

Gość Taki jakiśśś
Osobiście nie rozumiem takich specjalistów którzy zasłaniają się własnymi poglądami i nie wypisują leku.

Gość goośćć
Mam właśnie taki problem że muszę wziąść tabletkę PO czy sa po niej jakieś objawy np krwawienie ?

Gość Ilocznka
To u każdego inaczej jest ale chyba nie ma większego krwawienia zapytaj lekarza mogę ci tez polecić na FB stronę JESZCZE NIE TERAZ tam możesz zadać pytanie bezpośrednio lekarzowi ...powodzenia