Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonifackaaa

2 facetów! help!!

Polecane posty

Gość bonifackaaa

Mam poważny problem, już naprawdę nie mam pojęcia co robić. Poznałam jakieś pół roku temu 2 chłopaków. widywaliśmy się bardzo rzadko, średnio raz na miesiąc. Z obydwoma wymieniłam się numerami, oni zaczęli smsować.. Ja traktuje ich jako kolegów, nigdy się z nimi nie spotakłam sam na sam, po prostu widywaliśmy się przez przypadek, albo na imprezach (bywam raz na miesiąc w klubie) i tak się składało, że oni też byli. Teraz widzę jak daleko to zaszło, bardzo ich lubię.. Ale jeden kilka dni temu wyznał mi miłość! Drugi pisze do mnie, że cały czas o mnie myśli, chce się koniecznie spotkać, do tego zaprosił mnie na wesele i chce mnie poznać ze swoją rodziną... Nie mam pojęcia co robić. TYLKO ich lubię, po prostu odpisywalam na smsy, rozmawialam kiedy sie spotkaliśmy. oczywiście nie doszło do niczego z żadnym oprocz buziaka w policzek na pożegnanie.. Strasznie zle się z tym czuję i nie mam pojęcia jak to odkręcić. Unikanie i nieodpisywanie nie pomaga.. Mam 22 lata.. POmocy :((

Gość bonifackaaa
bosz!!! czy nikt nie pomoze ;((

ale co ty sie martwisz, skoro nic do zadnego nie czujesz, odpowiedz im grzecznie ale stanowczo, ze sa tylko kolegami. chyba, ze chcialabys z ktorym rozwinac znajomosc)