Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatrzymujac chwile

numer telefonu w telefonie faceta

Polecane posty

Gość zatrzymujac chwile

takich temetow tu wiele....hmmm...znalazlam dziwny numer telefonu w telefonie faceta...dziwny -dlatego bo ja juz kiedys go sprawdzalam i pamietam ze nikt nie odbieral teraz moj facet zmienil telefon na nowy i w polaczeniach znowu widnieje ten numer...ale iedy dzwonie nikt nie odbiera a robie to dyskretnie w roznych porach dnia -dzwonilam nawet z jego telefonu ale tez nikt nie odbiera O CO KAMAN? MECZY MNIE TO -DORADZCIE PROSZE!

Gość endyy
kochanka:D

Gość zatrzymujac chwile
NO ...:) JAKBY TROSZECZKE.....dzwonilam z telefonu faceta bo zapomnialam swojego a jego telefon tak przeskakuje na wybierane i na nieodebrane

Gość zatrzymujac chwile
pomozcie pliss...jakies pomysly?

Jeśli dzwoniłas z telefonu faceta to już się zdradzilas. Jeśli to kochanka to mają jakąś umowę że np on do niej napisze przed dzwonieniem i to jest znak że mogą bezpiecznie gadać lub coś w tym rodzaju.

"Jeśli to kochanka to mają jakąś umowę że np on do niej napisze przed dzwonieniem i to jest znak że mogą bezpiecznie gadać " a po czym pozna, że to on pisał sms? po piśmie? :D :D

Gość ja zapisywalam
w fikcyjnych numerach telefonów piny do kart. np dwie pierwsze liczby i dwie ostatnie w nr telefonu to byl pin.

E, tam przestań zatrzymywać chwile i nie pisz sobie od razu chorych scenariuszy. Po co się sama nakręcasz? Mnie nie przyszłoby do głowy przeszukiwać telefon mojego. To jest jego telefon nie mój. I on tak samo robi. Nie szpiegujemy się nawzajem, w imię czego? To tylko świadczy o braku zaufania partnerów. Czy on tak samo robi jak ty? A fe, nieładnie:(