Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliusza34

Wierzycie, gdy facet niedawno poznany twierdzi, że was kocha?

Polecane posty

Gość pokażcie mi cycki panny
a jak powie po wyruchaniu , to albo mu się spodobało w co wątpię szczerze albo jest obleśnym desperatem

Gość Juliusza34
Prawikiem nie jest... są na to dowody :P A reszta to sama nie wiem.. .

Gość Juliusza34
To przed to wiadomo, że przed łóżkiem, ale to dzień po? Może mu się zapomniało, że już mnie przeleciał? :P

Gość Juliusza34
Coś w tę jego dumę też nie wierzę. Skoro potrafił na kolanach prosić o spotkanie, to teraz nagle duma? :O Coś mi tu nie gra. Wiem też, że teraz nie ma za bardzo czasu to fakt, ale jednak nie przesadzajmy... no i ten chłód... Przemyślał pewnie i uznał, że już nie chce mu się dalej przelatywać. :P Raz wystarczy... Jestem zła, choć nie żałuję raczej..

Gość Juliusza34
Jak się tak palił do mnie, to już pomyślałam sobie, że coś z nim nie tak. Pisał od rana do wieczora.. a teraz cisza..

Gość Juliusza34
Nadal się głowie co z tym facetem. Czego to on nie pisał, czego nie użył, nawet przysięgał na życie członka swojej rodziny - widząc, że w nic mu nie wierzę... A teraz dupa..

Gość Juliusza34
Źle się z tym czuję, bo nie wiem czy powinnam czuć się oszukana, czy sama zawiniłam. :( W dodatku on tego dnia pisał coś o szpitalu, a ja to zlałam bo myślałam że to ma związek z jego pracą. A może jednak nie miało... Jeszcze pamiętam sobie pomyślałam, po co on mi to pisze?