Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Satine0

ciaza?

Polecane posty

Gość Satine0

Okres powinnam dostać coś w okolicach 13-15 maja ( ostatnio mi się troszkę rozregulował). Staramy się z narzeczonym o dziudziusia. Poprzednia ciąża niestety obumarła ( listopad 2011). Mam kilka objawów ciążowych... jestem strasznie senna, więcej biegam do łazienki ( siusiu ;p) , częsciej boli mnie glowa, miewam mdłości a do tego bolą mnie piersi. Niecierpliwa kupiłam dzisiaj test ( po 13 zrobiłam)...wynik niestety negatywny. Możliwe, że jeszcze za wcześnie na test? A może nie ta godzina? Mogę mieć jeszcze nadzieje? Nie potrzebnie się napalam... :( Dodam, że tem. w pochwie 37,5.

Gość dr mastes11
albo ciąża albo hiv

Gość junn
czekaj do terminu okresu i powtórz test jeśli okres nie nadejdzie.

nie doszukuj sie objawów ciązy po 2 tyg od "domniemanego" zaplodnienia ;/;/ na dolegliwości - jest nawet jak doszło do zaplodnienia- stanowczo za wcześnie niestety chyba na silę wyszukujesz choćby objawów ciąży , później rozczarowanie jeszcze większe.

a już na mdłości to stanowczo za wcześnie,

Gość szaganyyy
ja mam @ dostać w sobotę, cykl mam 28-dniowy. Jutro będzie 26 dzień i kusi mnie zrobienie testu. W którym dniu cyklu robiłaś>

Gość Satine0
Pożyjemy zobaczymy ;-) Rozczarowanie jest za każdym razem. Zobaczymy po weekendzie. Jak nie teraz to następnym razem.

Gość Satine0
Test zrobiłam w 27 dniu cyklu ;-) Cykl mam 30-dniowy.

Spokojnie, czekaj do terminu spodziewanej miesiączki, podzielam zdanie że może jednak "doszukujesz" się objawów ciąży, bez stresu poczekaj , cierpliwości, stres to Nasz wróg :) Pozdrawiam i powodzenia życzę

Gość szaganyyy
a myślicie, że gdybym zrobiła w sobotę rano, to czy test mógłby być już wiarygodny? W poprzednim poście pomyliłam się pisząc, że @ małpa ma przyjść w sobotę, ma przyjść w niedzielę a ostatni dzień cyklu mam w sobotę. Chciałabym zatestować w sobotę, bo idę na imprezę rodzinną i będę pewnie namawiana na jakieś wino a nie chcę się niepotrzebnie tłumaczyć, czy siać podejrzeń...

Gość Satine0
Jak chcesz to zrób ;-) Może się uda. Ja w poprzedniej ciąży test zrobiłam 6 dni po spodziewanej miesiączce. Nie wiem czemu teraz tak się niecierpliwie. Ja również powinnam dostać okres w niedzielę. Jeżeli okresu nie będzie to po niedzieli zrobię test.

Gość Ostatni a zarazem pierwszy
dzień jest w tym samym dniu co @-to do szaganyyy. Za wcześnie na test,za wcześnie na mdłości,za wcześnie na senność...............!Poczekaj do tego 15 i wtedy NAJWCZEŚNIEJ rób test bo tak to wywalasz pieniądze w błoto.