Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zambraqw1223344556677889inna

FACECI - SPOSOBY ICH ZROZUMIENIA

Polecane posty

jestem kobietą w wieku 29 lat. Mam faceta od ponad 5 lat a od ostatnich paru miesięcy spotykam się z kuzynem przyjaciółki. Są to spotkania raz na jakiś czas na których dużo rozmawiamy ale także okazujemy sobie czułość. Mężczyzna ten o imieniu Arkadiusz jest wolny od roku i wciąż mi powtarza że szuka kobiety z która chciał by założyć rodzinę lecz wie że ja go nie chce - te słowa tłumaczy że to był żart. Nie wiem jak to rozumieć ? Na spotkaniach jest czuły, patrzy mi w oczy, przytula, powtarza że lubi ze mną spędzać czas po czym gdy wracamy do codzienności potrafi się nie odzywać, dopiero gdy ja napiszę wiadomość do niego rozmawia ze mną udając ze się gdzieś śpieszy i czym prędzej kończy. co o tym myślicie ????

Gość sdfsaa
skoro masz faceta to po co sie z tamtym spotykasz?

mój facet o mnie nie dba, ostatno się między nami nie ukałada a co gorsza nie widujemy się a Arkadiusz mnie wspiera, nie jestem szmatą, jestem kobietą potrzebująca faceta na codzień chociażby do rozmowy. dziś mój facet był u mnie, zapytałam go czy kończymy nasz związek - odpowiedział że nie wie i potrzebuje tygodnia - zrozumiałam ze nie chce go tracić - co robić ???