Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem facetów

szlag mnie trafi zaraz...faceci...

Polecane posty

Rozstałam sie z moim chłopakiem i poznałam w tym samym czasie kolegę z uczelni. Gadalismy tylko, o sprawach sercowych tez. To znaczy ja mu opowiadałam o moim rozstaniu z chlopakiem a on o bylej dziewczynie. Raz spotkalismy sie tylko poza uczelnia zeby pogadac. Pisalismy ale o takich głupotach, zartowalismy, pislaismy na temat spraw uczelni. podejrzewałam, ze mu sie podobam, ale wlasnie dlatego zaczęłam go delikatnie unikac by nie robic mu nadziei, bo z tego nic by nie ywszło, nie moj typ po prostu. nigdy nic mu nie obiecywałam, ani nie "podrywałam" czy cos w tym stylu, nawet nie flirtowałam. no i on sie oczywiscie obraził, bo byl swiadkiem rozmowy mojej i mojego kolegi (który jest jego przyjacielem)...po prostu powiedziałam ze z tego nic nie bedzie i tyle, bez zbędnych słow. no coz, straciłam kolegę, on nie chce juz ze mną rozmawiać... sory za chaotyczna wypowiedz, ale jestem podenerwowana :O

co zlego zrobiłam?

A co tu jest do rozumienia? Facet chciał coś więcej i dostał figę, będzie starszy to zmądrzeje, Ty z resztą też :D

"Rozstałam sie z moim chłopakiem i poznałam w tym samym czasie kolegę z uczelni" Juz to kiedyś pisałem: Kobieta jest jak małpa. Nie puści jednej gałęzi dopóki nie złapie następnej :D:D:D Złamałaś odwieczne prawo natury. Chciałaś dobrze, ale przekombinowałaś

to juz jego problem. to, ze mnie pocieszał po tym jak roztsałam sie z chlopakiem to nie znaczy ze zaraz zostanę jego nowa miloscia :O i dobrze, niech sie nie odzywa, jednego gada mniej. i tak miałam juz powoli tego dosc.

ja znowu spotkałam sie z tym moim byłym chlopakiem i ten moj kolega sie o tym dowiedział..pewnie to przez to tez sie obraził

Gość ytyyg
tylko z wygladu ci nie odpowiada?

nie, po prostu czuje cos do byłego/

Gość Uroczy Roman
No to już rozumiesz. Jednak nie bądź za długo sama. Zakochaj się w jakimś facecie. Dzięki takiemu zabiegowi, będzie jednego sfrustrowanego faceta mniej na Ziemi. Faceci, którzy nie dupczą chodzą sfrustrowani, robią się agresywni, bezmyślna przemoc przestaje być im obca. A tak zakochana kobieta udostępni im zakamark trzymane w majtkach i facet będzie mniej sfrustrowany, przywrócony społeczeństwu.

zemściło się jeszcze przed. mam pecha w milosci. tak to prawda, odrzuciłam wielu facetów, jednak wczesniej robiłam to w nieprawidłlowy sposób. Nie umiałam powiedziec wprost NIE, tylko owijałam w bawełnę. Moze dawałam niektórym nadzieję. wiem, ze to było złe. teraz mowie prosto z mostu TO NIE WYJDZIE i tyle, nie daje nadziei, nie zwodzę, po prostu mówię nie. i tez jest źle :O

Gość epoken
czy sama wiesz czego chcesz ? gdy się będziesz bawić facetami to faceci to wyczują, mają intuicję :) tej rymowanki raczej nie staraj się zapamiętać : - wszystkim się podobałam ale sama zostałam - wszyscy mnie chcieli ale zostali odrzuceni :)

Gość sades
ja robilem to samo co ty tlyko z kobietami . JAk oferowaly mi randki to dawalem im kosza .

kolega sie nie odzywa, napisalam do niego, a on nic. jakie to dziecinne :O