Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gryzoń!!!

esencje doktora Bacha

Polecane posty

Gość Gryzoń!!!

Ostatnio obiło mi się kilka razy o uszy informacje na temat esencji doktora Bacha. Wyszukiwarki podają linki do kilku stron, gdzie można znaleźć jakieś informacje, ale wiecie jak to jest z takimi stronami - wszyscy wszystko chwalą. Na forach znalazłem kilka opinii, ale ich ilość przed kupnem mnie nie satysfakcjonuje. Czy możecie mi powiedzieć, coś w tym temacie?

Gość Kaffe Korsarz
Dobrze trafiłaś.Tu otrzymasz wyczerpująca twe wątpliwości analizę zagadnienia.W pełni fachową,rzetelną i opiniotwórczą odnosnie produktu który cię interesuje. A teraz zdejmuj majtki.Tylko powoli bez zbędnych,gwałtownych ruchów i nie rób głupstw:classic_cool:

Gość Że zapytam aż
Czy to jakiś sekretny specyfik na potencję?

Gość Gryzoń!!!
Nie takich odpowiedzi się spodziewałem. Miałem nadzieję, że na forumowiczów można jednak liczyć i bywają tutaj normalni ludzie. Co do esencji - znalazlem je szukając czegoś na stres. Zna ktoś? Odpowiedziom nie na temat mówię "Nie, dziękuję"

Gość Mimiera
Ja słyszałam. Ciocia stosuje - ma nerwice - chodzi na psychoterapie, bierze leki, lekarz polecił jej krople Bacha jako uzupełnienie leczenia. Cioteczka twierdzi, że je lubi

Gość Gryzoń!!!
Więcej odpowiedzi nie przeczytam? Szkoda....

Gość myrevin nologged
potwierdzam skuteczność tego preparatu, Pijawka także była zadowolona :classic_cool: 🖐️

Gość BeKoz
Gryzoń, esencje Bacha polecane są kiedy chcesz się pozbyć np. negatywnych emocji - lęk, strach, panika - kiedy masz problemy emocjonalne - czujesz się nieakceptowany, odrzucony, niepełnowartościowy. Pomagają pracować nad swoim charakterem, samooceną, pozbyć się kompleksów, lepiej radzić sobie z presją otoczenia, codziennymi problemami i wyzwaniami. Esencje to środek naturalny, całkowicie bezpieczny, bez skutków ubocznych i powikłań. Możesz je stosować razem z innymi lekami farmakologicznymi, ziołami, homeopatami a nawet lekami psychotropowymi - nie wchodzą z nimi w interakcję, nie wpływają na inne leki, inne leki także nie oddziałują na esencje. Esencje może przyjmować każdy niezależnie do stanu zdrowia i wieku. Nie ma dla nich żadnych przeciwskazań i ograniczeń. Polecane są dla nawet dla kobiet w ciąży i małych dzieci. Skuteczność terapii Bacha zależy od właściwego doboru esencji. Możesz je sobie nawet dobrać samemu - nawet jeśli źle dobierzesz krzywdy sobie nie zrobisz, po prostu nie zadziałają. Dla każdego esencje dobiera się indywidualnie i nie ma dwóch identycznych zestawów, choćby i problemy u dwóch osób były podobne. Najlepiej jednak poradzić się kompetentnej osoby - terapeuty, konsultanta. Pozdrawiam

Gość Bilbetka
Ja stosowałam krope Bacha. Mi akurat pomogły na lęk. To było parę miesięcy temu. Teraz zamawiam mioeszankę na depresję. Mam nadzieje, że pomoże.

Gość eeese
ja kupiłam esencje dla mojego psa, stosujemy niecały miesiąc, ciężko stwierdzić czy pomagają... miały wyeliminować wymiotowanie u psa, a psu zdarza się wymiotować w trakcie ich brania, ale wydaje mi się że mniej niż to było kiedyś

Gość eeese
co mnie przekonało? kiedy przeczytałam, że krople coś tam zmieniają w energetyce organizmu i efekt jest trwały bo normalnie bym sobie pomyślała że działają w trakcie stosowania a jak się je odłoży to przestają działać bo przecież leki zwykle eliminują objawy a nie przyczyny o kroplach bacha pisze ze zagłębiają się w przyczyny... i to mi się podoba, inaczej bym nie kupiła

Gość eeese
jak długo stosowaliście aby zobaczyć efekt??

Gość 533st53t5
TRZEBA BYC nAPRAWDE UPOSLEDZONYM BY KUPIC ZIOLKA W TAKIEJ CENIE KTORE RZEKOMO MOGA pomoc an neizdecydowanie czy tez inne bzdety ktore zalezne sa od charakteru czlowieka buahahaha

Gość eeese
533st53t5 jak są skuteczne to czemu nie??? lepiej ziółka niż psychotropy bądź leki apteczne, które tanie nie są!

Gość Bilbetka
ja stosowałam przez miesiąc i wcale nie są takie drogie. 30 zł za 30 ml a wystarczy na miesiąc. Rescue Remedy też działa w nagłych sytuacjach. Mam nadzieję, że dobrałam sobie dobre esencje. Czekam na przesyłkę.

Gość 533st53t5
wiem ze ten post ma na celu tylko reklame tych ziolek bo to watpliwa skutecznosc wrecz zenujace to wyludzanie

Gość Bilbetka
żadna reklama. To jest alternatywny sposób na to żeby sobie pomóc. Ja już nie chcę faszerować sie psychotropami. Mam wielką nadzieję, że te krople pomogą. Pisz sobie co chcesz.

Ja kupilam wczoraj i stosuje od wczoraj wieczora :) Mysle, ze jeszcze za wczesnie na jakiekolwiek komentarze, ale bede Was informowac na bierzaco.

Gość gość
używałam Flower rescue. One działają!!! Wydaje się że nie, bo działanie nie jset takie jak po tabletkach na uspokojenie. Nie umiem tego opisać, ale one dodają odwagi i stawia się czoła trudnosciom. Najgorsze dla mnie jest to że po uzyciu czuć alkohol... Remedy rescue brało moje dorosłe dziecko gdy wyprowadzało sie z domu do innego miasta i zmieniało uczelnię. Dziecko brało też Gorczycę. Twierdzi, że są pomocne i stres związany z tą stresującą sytuacją bardzo dzieki tym środkom udało sie zniwelować. Remedy rescue używa od czasu do czasu np przed trudnym egzaminem ustnym, rozmową o pracę. ps jestem osoba fizyczna nie mająca nic wspólnego z dr bach. Moje opinie są bezstronne.

Gość Konik Bułany
mam znowu doła ...strasznego. Wracam do esencji bacha. Coi jakiś czas uzywam i uważam , że są bardzo dobre. Ratuja mi życie.

Gość BachowaRewelacja
Witam Was. Stosuję esencje Bacha od jakiegoś czasu z przerwami. Bardzo mi pomagają na nerwicę, wszelkie lęki i smutki. Zamawiam je jakieś 3 lata. Korzystam także z pomarańczowych pastylek na nagły stres REWELACJA. POLECAM.

Gość gośćmalibu
Czy ktos stosował jeszcze?

Gość gość
Mam pytanie. Ktore esencje sa na nerwice, stany depresyjne, niska samoocene ? Na razie kupilam Rescue Remedy, bo naprawde cos potrzebowalam ale chce kupic odpowiednia mieszanke. Jestem osoba bardzo nerwowa, wrzeszcze prawie caly dzien wszystko mnie denerwuje.. prosze o info

Gość Migooootak
Na nerwicę musisisz sama dobrać sobie mieszankę. Tam są takie testy , które wypełniasz. Mi krople pomagają. Zawsze robię sobie test i dobieram krople do moich teraźniejszych potrzeb :). Właśnie zmówiłam mieszankę, ponieważ od jakiegoś czasu czuję, że depresja powraca.

Gość gość
Poprosze o link do tych testow. Dziekuje ☺