Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Nie zależy mi :).....

Polecane posty

na maturze Chrzanie to wszystko jutro na angielski nie idę ubrany na apelowo ale normalnie. Po prostu chrzanie to... jak zdam to zdam, nie zdam to nie zdam a 15 pkt w zadaniach zamknietych moze uzbieram.

Matura do niczego nie jest w życiu potrzebna. To ci z edukacji wmawiają wszystkim że to taki niby ważny dokument. Gówno prawda. Nie podchodziłam do matury. Nie żałuje i mam sie dobrze :)

Myślę tak samo jak ty, czy się ma mature czy nie to i tak problemy z pracą. Ale podejdę bo w sumie co mi szkodzi mieć jeden dokument więcej. Potem jakieś szczyle mówią ze ktoś bez matury nie ma średniego wykształcenia kiedy to nieprawda. Np.w Kanadzie wogóle nie ma matury.

Wiem że masz racje ale tak po cichu sobie myślę że fajnie by tą matura było mieć.... Oprócz tego czeka mnie w czerwcu egzamin zawodowy

Za godzine pójdę spać. Teraz nie dam rady :) kto wie , muszę z kimś porozmawiać :) chciałbym by ktoś wysłuchał moich problemów

matura to bzdura i kazdy ją zdaje, skoro jej nie masz znaczy, ze jestes wybitnie głupi! I to sygnał dla pracodawcy! a ty mother nie mąć mu we łbie :P

Nie każdy ją ma. Np. w mojej klasie w tamtym roku to te wszystkie skurwysyny również nie zdały mature (nawet tej poprawkowej:P)

Nie wiele mnie to obchodzi :) napisałem temat bo chciałem coś napisać :) jutro pójde na mature żeby tylko pójdź :) może nóż i widelec zdobędę 30% :)

i jak możesz oceniać kogoś że ktoś jest tępy? W tamtym roku cała klasa nie zdała matury, a klasa która w tym roku zdawała matury to tylko 8 osób, bo 10 osób z tej klasy zostali niedopuszczeni do matury