Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciaglemalomi

podniecaja mnie zdrady męża

Polecane posty

Gość gość
Pisałem tu kilka miesiecy temu o swojej zonie...Podnosze temat bo zapomniany a bardzo ciekawy....

Gość donatellllllo
Oboje z żoną fantazjujemy o seksie z innymi, czasami w bardzo perwersyjnych układach. Żona bardzo się podnieca gdy jej opowiadam o moich igraszkach z innymi kobietami, lub jej z kilkoma facetami. Sami nic nie planujemy, ale gdyby doszło do jakiejś sytuacji sprzyjającej takim układom, pewnie poszli byśmy na całość. Niestety jak na razie nic nie zapowiada, by nasze fantazje miały się urzeczywistnić. Trzeba chyba jednak wziąć sprawy w swoje ręce i przyspieszyć realizację naszych fantazji

Gość gość
Licze ,że robi te zdrady w trójkacie.Bo inaczej to chore podniecać sie czyms co nie widzisz!!

Gość karolwielki
moja żona jak popije to odpowiada mi na pytania dotyczące sexu przedemną a nawet przyznała się że miała kilka zdrad. Mamy dzieci i co mam ją zamordować. Może jakaś pani napisze do mnie pomailujemy może coś z tego wyjdzie.

Gość gość
ciekawy topic, fajnie że są takie kobiety myślałem że tylko mężczyźni mogą tym się podniecać. mnie strasznie podnieca jak kochanka opowiada mi jak ją mąż roocha, na początku nie chciała mi nic mówić ale potem się rozkręciła i często opowiada przez tel mi wtedy staje. czasem przyjeżdża do mnie rano i mówi że jest taka podniecona bo ją mąż przed chwilą w******ył i chce żebym ja zrobił tak samo, mówi mi jaka pozycja itd jest świetnie.

Gość gość
mi zupełnie nie przeszkadza że przed chwilą ja dymał mąż, a wręcz nakręca mnie to bardziej. wiem że to zboczone ale tak już mam i tyle

Gość gość
Ja też miałem kochankę mężatkę. Uwielbiałem mieszać plemniki moje z plemnikami jej męża w jej pochwie. Kochała się z nim rano, a zaraz potem w biurze ze mną. Ją to też kręciło.

Gość gość
Tak ,ale tylko w mojej obecności i odwrotnie ja sie zabawiam z obcym facetem męża to podnieca.Zawsze bierzemy udział w takiej zabawie by nie był drugi poszkodowany i izolowany.

Gość gość
Mnie też to wszystko podnieca, tylko żona jest na wszystko zamknięta i chyba nigdy nie da się przekonać, rozmowa o tych fantazjach zniechęca ją do seksu w danym dniu, w ogóle rozmowy o seksie.

Gość gość
Karolwielki,a skad jesteś?

Gość gość
Mnie też to wszystko podnieca, tylko żona jest na wszystko zamknięta i chyba nigdy nie da się przekonać, rozmowa o tych fantazjach zniechęca ją do seksu w danym dniu, w ogóle rozmowy o seksie.

Gość gość
Mazowieckie okolice Ciechanowa... Zapłacę za uwiedzenie mojego męża i dostarczenie mi dowodów w postaci filmu... zdjęć. Mąż 30 lat ... 178 wzrostu 86 kg. Wagi dość przystojny.... lecz bardzo zazdrosny i wręcz zaborczy... zainteresowane panie pisać na szuliale@o2.pl

Gość gość
A pana przypadkiem nie szukasz jestem z tych okolic. Moge napisac?

Gość gość
wiesz co ci powiem kobieto? ze jestes zdrowo porabana. i tylko tyle

Gość mam swoje zasady
a ja nie zdradzam choć mam powodzenie i jestem b.zazdrosna o mojego faceta który też jest mi wierny i zrobiłby dla mnie wszystko ale ja nie lubię Go wykorzystywać bo jestem skromna,nie lecę tez na kasę,widzicie ze istnieją jeszcze takie kobiety?

Gość krysxxx
Ja fantazjuje też o cuckold, o tym, że moja żona zdradza mnie z innymi. Że np na impreziie firmowej pod delikatnym wpływem % poszła komuś obciągnąć...albo po tańcu poszła do łazienki, podwinęła sukienke, usiadła na jakimś k****e i ujeżdżała go... Chętnie popiszę z kobietami, które też to kręci, które też fantazjują o tym krystian.krk@onet.eu

Gość gość
tez o tym chętnie popiszę :)

Gość gość
moja dziewczyna tak miała. mogłem opowiadać jej podczas seksu o poprzednich dziewczynach, zaczynała się wtedy dotykać i dochodziła. nie wiem, czy czuła się wtedy zdobyta czy co.

Gość gość
ja bym tak nie chciala

Gość gość
a oglądałaś go na żywo jak bierze inną?

Gość ze świętokrzyskiego
Moją żonę też chyba by podniecała moja zdrada. Mówi że mogę sobie znaleźć kochankę tylko jakąś obcą i że mam jej nie zrobić dziecka!. Żona w sprawach sexu jest bardzo zamknięta i trudno cos na 100% wywnioskować. Mamy znajomych jemu podoba się moja żona a mnie jego. Może coś z tego wyjdzie:). Napisze wam jak coś się wydarzy.

Gość gość wyjety z kąpieli
Moja sie jara jak opowiadam o inncyh. Zreszta sama powiedziała ze mam pozwolenie byle choroby ani dziecka nie przywlec.

Gość gość
Miejsca w piekle czekaja.......

Gość gość
Miejsca w piekle czekaja.......ponoc najwiecej tam takich

Gość gość
Bardzo często lepiej niech fantazje pozostaną fantazjami. Po wszystkim życie się zmienia...w głowie to siedzi. Mój kolega właśnie się rozstał z dziewczyną...rok wcześniej zaszaleliśmy na 2 pary (ja byłem z kumpelą - nic poważnego) a On ze swoją dziewczyną (prawie 4 lata razem) i mówi, że cały czas ma to przed oczami jak Ona ze mną się zachowywała w łóżku. I jakoś zmieniło się mu nastawienie do niej...coś mu nie pasuje i koniec. Stwierdził, że to był głupi pomysł - w sumie to Oni tego bardziej chcieli...ale jak widać fantazja to jedno a w realu a raczej po jest coś jeszcze z czym trzeba żyć. Trzeba sie 3x zastanowić zanim pójdziesz na całość.

Gość gość
Mam na nią ochotę;aby wejść izloscic w w dwóch z z czterech które mnie na mnąnie leca i dwie paly stały mi...nie chcę ciąży ale pzrzeehmbissci..poezja i sekss nawet z zemezmna koleżanka z pracy. Ja tez ma booku kilku i o i nich nie wie.

Gość gość
u nas odwrotnie mój chce żebym go zdradziła z jakimś najlepiej na jego oczach chce abym leżała na łózku z głową opartą na jego nogach i on by patrzył jak zadowala mnie inny koleś, a póżniej by sobie zwalił

Gość gość
14.40 daj maila to moze sie dogadamy