Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Appetina..

To wszystko twoja wina

Polecane posty

Gość Appetina..

Tak to sa ulubione slowa moje meza . Mamy 3 letnia corke i odkad sie urodzila powtarza je po pary razy w tygodniu. Po narodzinach jak mala plakala - to jest twoja wina ze ona placze ,spadl jej chleb wczoraj - to jest twoja wina ile razy mowilem zeby jadla a nie bawila sie ( a cora siedziala na dworze i poprostu pytala sie mnie o cos i sie zagapila i jej wylecial ten chleb) Zawadzkiej juz nie ogladam bo znowu ma teksty widzisz ty tez tak robisz . Nosz kurwa ten sie nie myli kto nic nie robi juz mam tego dosyc. Powiedzialm mu wczoraj zeby tak do mnie nie mowil te twoja wina . A on daj spokuj idz do kuchni bo wiesz jak to sie skonczy. Z ciulem nawet nie da sie pogadac bo zaraz urywa rozmowe i koniec nie ma tematu nie mam racji i mam isc. Traktuje mnie jak popychadlo tylko on ma racje a ja wszystko robie zle traktuje mnie jakbym byla niepelnosprawna.

Jeśli masz warunki/perspektywy na własne utrzymanie, jakieś lokum to rozwiedź się z dziadem.

Gość sdsdassda
to mu odpoweidaj-przepraszam ale ty jestes ojcem wiec ją wychowaj skoro wszystko wiesz najlepiej wszsytstko twoja wina a gdize on w tym wsyzstkim? matko nie potrafisz mu odpowiedizec co to dizecko ma tylko amtke? a ojciec od czego?

I dopiero po 3 latach zaczelo ci to przeszkadzac? Jak tylko masz mozliwosc to pozbadz sie go, a jak nie masz mozliwosci to postaraj sie usamodzielnic. Oczywiscie mozesz tez przeprowadzic "powazna" rozmowe, ale nie sadze, by dalo to jakies efekty.

Gość Appetina..
Nie nie po 3 latach po 3 miesiacach od narodzin corki zaczal i jest coraz to gorzej .Wiec ogolny kryzys i klotnie sa od 3 lat Natomiast haslo po co bierzecie sobie takich mezow - on taki nie byl zmienil sie po slubie i to bardzo jest coraz to gorszy byl zly ale nie az tak.

Gość Śląska mama.
Co za bezsens. Tu się tłumaczysz, że mąż się zmienił niedawno, a za chwilę dodajesz, że przed ślubem też był zły. No to się zdecyduj. Po każdym takim poście jeszcze bardziej doceniam mojego męża, za wszystko... :)

Jakbym czytała słowa mojej Siostry... Pierwsze małżeństwo skończyło się rozwodem, a teraz... jeszcze większa porażka. Podobno też się zmienił po ślubie. W mordę bym mu przywaliła, jednemu (Twojemu) i szwagrowi.

Gość Ale pierdoły
Taaaa, jasne, bo ludzie to po ślubie jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki się zmieniają :). A Wy aż tak się zmieniłyście? Bo ja jakoś nie. I mój mąż też nie, a jesteśmy 4 lata po ślubie. Ma dokładnie te same wady co wcześniej:). Tylko że kobietom się wydaje, że faceta po ślubie zmienią, a tu zonk. Naiwność i tyle.

mój się zmienił,,,, ale na lepsze ,,,, :) ale jeszcze przed ślubem,,,jakby się nie zmienił mógłby pomarzyć o wspólnym życiu,,,,, A co do autorki,,,, zostaw mu dziecko na weekend, nic nie mów że planujesz jakiś wyjazd , umów się nawet z koleżanką z sąsiedztwa żebyś w razie czego była blisko, i idź/jedź do niej na weekend,,, a jak przyjedziesz i będzie coś nie tak powiedz mu bezczelnie - To Twoja wina,,,, nie wykręci się bo tylko on będzie w domu ,,,,:P

Gość powiem wam tak
same się męczycie i jesteście nieszczęsliwe na własne zyczenie po co tkwić w zwiazku toksycznym ,gdy jedna ze z stron nie ma pojęcia co to dawanie,miłośc i szacunek? nie licz,ze bedzie lepiej,czekaj na gorsze niestety