Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffjjhjh

co myslicie o ubraniach z Zary i Reservda?

Polecane posty

Gość gffjjhjh

warto czy nie ?

Reservd miał parę lat temu bardzo fajne - i trwałe!!!!- ciuchy. Mam do tej pory spodnie dżinsowe, które kupiłam 7 lat temu. I jeszcze w nich chodzę! A teraz, szkoda gadać. Szaro - bure kolory, ceny kosmiczne, sweterki po 1 praniu wyglądają jak szmaty. Żenada. A Zara to już szczyt wszystkiego. Płaci się 5/6 ceny za samą metkę ZARA.

Gość skleppppppppowaa
Zara kiedys byla fajna, placilas duzo i mialas porzadne ubrania a teraz? :O Reserved to ruletka, wiekszosc to tez szmaty ,wystające nitki , pruje sie wszystko, moj ojciec ma stamtad jedne spodnie wizytowe - zrobil sie z nich worek na kartofle po praniu :O nie wiem czy jakas sieciówka ma dobre ubrania, wszedzie jest to samo ,jakosc zenująca

Gość dyyndkakkka
chyba kpisz ,lepsze są na targu

Gość potrafka
mam z obu sklepów fajne i trwałe rzeczy, trzeba umieć kupować, znać składy tkanin i tyle, dotyczy to zwłaszcza sweterków

Gość mozaikakak
Boze czy wy potraficie sie o czymkolwiek wypowiedziec pozytywnie?? Od paru lat kupuje praktycznie tylko w Reserved i H&M, o tym drugim mozna powiedizec kilka negatywów odnośnie jakości ubran bo rzeczywiscie mozna trafic na bubla,ale Reserved? Nic z tymi ciuchami się nie dzieje, po praniu takie same jak i przed..

Reserved- niestety, baaaaaaaaaaaaardzo sie popsula jakos ubran, poza tym fasony jakies dziwne i rozmiarowki, np kupuje dzinsy w rozmiarze 36-38. w reserved 36- za ciasne, w ogóle w nie nie wejde, 38- w biodrach i udach za ciasne, 40- za luźne. to samo bluzki koszulowe- za wąskie w biuscie, za szerokie w talii. jakosc materiałów marna, maja fajna linie ubran do pracy, niestety-jakosc beznadziejna, po 8 h pracy w biurze wszystko pomiete, wyglada nieswiezo, poza tym jkaies biale nitki, klaczki do tych materialów czesto sie przyczepiaja.bielizna- kiedys super, dzis jakies takie bawełanane, antysexowne, w kwiatki, bleeeeeeee... zara- ceny koszmarnie wysokie w porównaniu z jakoscia. w zeszła wiosne kupiłam za 170 pln rozpinany kardigan,w kolorze trawy, pi 2 praniach (recznie, w pervolu) kolor zblakł, po 4 praniach totalnie sie odbarwił, zostaly jakies plamy. mój maz tez kupil sobie na wiosne sweterek- fioletowy za prawie 200 zł, 2 reczne prania i sciagacz totalnie sie rozciagnał! sweter był do wyrzucenia! na lato kupiłam biała sukienkę, w tym roku jest juz nie do uzycia- cała sie zmechacila! jedyny dobry zakup w zarze to plaszcz zimoy- super jakosc, swietnie sie trzyma juz 3 zimy.

Gość oOnnaa-nikt
Chyba żartujecie. Jaki Reserwed jest porządny? Tam sprzedają ładne szmatki, tak jak i w H&M.: )zara kiedyś była porządna a teraz w większości badziewie, a w dodatku cena o wiele przewyższa jakość.

Fakt w reserved sa niektore rzeczy kiepskiej jakosci ale sa tez perelki. A co do Zary to nie wiem jak w PL bo ja sie zaopatruje we Wloszech:P i sweterki mam bardzo dluuugo a wygladaja jak nowe to samo spodnie i koszule:)

Gość hej hej000
Reserved jest ok, ale często trafiają sie buble :( no i rozmiary...wszystko ciasne jak dla dzieci... Co do Zary....ciuchy w sklepach to jakiś ponury żart ! Swetry sie rozsypują ,spodnie rozciągaja...ale...rzeczy zamawiane ze sklepu internetowego o dziwo są ok. Czyzby do polskich sklepow trafiały szmaty a dobre rzeczy mają hiszpanie?

Gość Dziewanna Jasnokwiatowa
Szczerze?Wolę kupić coś na bazarze niz w tych sklepach:/Jakość ta sama a cena? Szmaty nic więcej - bure,byle jakie - w lumpeksach można znalezc o wiele ciekawsze rzeczy. Z sieciówek kupuję tylko w ORSAY i HiM