Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20 złotych i tyle

idę w odwiedziny do sąsiadki która nie dawno urodziła czy 20 zł starczy ?

Polecane posty

Gość 20 złotych i tyle

wiem może i głupie pytanie :) idę lada dzień do sąsiadki która urodziła już dawno 2 msc temu ale dopiero w poniedziałek wróciła jej córka do domu bo jest wcześniakiem urodziła się w 28 tyg i pytałam dzwoniłam jak tak i zapytałam co jej kupić myślałam o kocyku ale powiedziała że ma aha jasne sprane po 2 dzieci ale ok może i ma nowe. powiedziała abym kupiła kilka par półśpiochy zamierzam kupić tylko 2 bo ona dała córce 20 zł więc po co ja mam się wywyższać ? jak myślicie ? i jej jeszcze 2 dzieciom po batonie

spokojnie starczy kurcze myślałam że jej chcesz dać te 20zł jak temat przeczytałam :D:D:D spokojnie ubranko za 20zł starczy u nas jak ktoś rodzi ze znajomych to też właśnie w takich granicach 20-30zł coś kupujemy :)

Gość 20 złotych i tyle
a u mnie właśnie jest inaczej ;/ kupują i za 100 zł ;/ i ti bardzo mi się nie podoba ;/ a jak jest mikołaj iwgl święta to już całkiem lipa bo po 200-300 zł dają ;/ i korzystając z okazji 21 maja mój mąż będzie świadkiem na bierzmowaniu u syna mojej siostry ciotecznej myślę aby dać mu 50 zł ale czy to nie mało ? ale nie stać mnie na więcej bo w tym miesiącu mamy bardzo dużo wydatków