Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pusia69,

Prawdziwymi mężczyznami są tylko faceci którzy nie patrzą na zbędne kilogramy

Polecane posty

czy naukowiec, ktory dostal nagrode nobla za osiagniecia w pracy nad leczeniem raka, a jednoczesnie okazalo sie, ze jest pedofilem budzi wasz szacunek czy nie? znasz wspolczesnego naukowca ktory sam zapracowal na swojego nobla? :)

to był skrót myślowy, poza tym ja Wam neologizmów w postaci uniepoważniony nie wypominam bo to Lucy byl cytat z pewnej alkoholiczki :)

nie znam, ale strzele, antoni?? on tez ma zespol, i gwarantuje ci, ze jego tragiczna smierc nie zakonczylaby sie schowaniem epokowych odkryc do szuflady :)

"nauczylas sie juz na pamiec lucy?" a Ty masz już ramkę na kominku z cytatami swoich złośliwości?

a Ty masz już ramkę na kominku z cytatami swoich złośliwości? ja??? to ty ja masz jesli juz, po co mi wlasne cytaty?

"to ty ja masz jesli juz" wczoraj twierdziłeś, ze zapamiętuję zbędne informacje, to po co mi ramka?

ze zapamiętuję zbędne informacje, to po co mi ramka zapomnialem dodac, ze nie potrafisz rozroznic, ktore sa zbedne a ktore nie

"nie potrafisz rozroznic, ktore sa zbedne a ktore nie" a jakie to ma znaczenie w przypadku wspomnianej ramki? wytłumaczysz?

kto by przejal schede? hoffman? gosiewska? zakladajac ze jarek by sie zaplul oczywiscie :)

Gość ja pani wasza
tak tak autorko pocieszaj sie dalej a moze lepiej idz pobiegac spalic kalorie

Gość dddddddd
każdy prawdziwy mężczyzna zastanawia się czy jest w stanie wyżywić swoją kobiete.... ;) w takim przypadku może być problem szukaj prawdziwego feedersa

Gość Esteta nr. 1
--- pusia69. Popytaj na wsiach u hodowców wieprzowiny, może któryś przyjmie jeszcze jedną świnię do zagrody

Autorko są mężczyźni ,którzy gustują w tzw robensowskich kształtach ale takich jest zdecydowanie mniej niż tych co wolą kobiety bez nadwagi.Twoje twierdzenie jest tylko twoim można powiedzieć życzeniem,które pozwala być może , Tobie byś nie wpadła w depresję ,a tzw lenistwo nie pozwala na pozbycie się zbędnych kilogramów.Tobie jest tak wygodnie i tyle.