Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

też uważacie że piosenki z lat 90-tych mają duszę?

Polecane posty

widzę Jennifer,że lubimy podobną muzykę,we mnie te kawałki budzą ogromne wzruszenie,przypomina mi się lato,dj bobo i "there's a party"i fun factory..i bravo,bravo girl...jejku,młodość,dzieciństwo jest takie beztroskie,cudowne...

Gość prawda sama w sobie :):)
To prawda!!! W ogóle bez porównania z tą sieczką, która leci w radio. Dlatego też nie słucham go wcale, wolę swoje stare płyty i kolekcję plików mp3 z ulubioną muzą, w większości z tamtego okresu właśnie :) Jenny, już obmyśliłaś co pakujesz do Egiptu? :)

Gość aaaaaaarwena
lata 90te i lata dziesiate drugiego tysiaclecia :classic_cool:

Gość _turbodymomen_
Wolę piosenki z lat 80-tych

Gość Izkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lata 80 lepsze z lat 90 wiele anglojęzycznych piosenek ma teksty niczym nie rózniace sie od naszych tekstów disco polo ;)

błagam Jenn przestań bo się poryczę....Crush....byłam szurnięta na ukcie tej piosenki,wtedy jeszcze była viva niemiecka,hahahah,pamietam tez ich rodzime kawałki typu Ramstein hahahahah

teraz to wszystko na jedno kopyto i takie wulgarne ,nie powiem niektóre dzisiejsze kawałki wpadają w ucho ,ale to już nie to samo co przeboje z lat 90tych i nie da się ich podrobić .A do egiptu zamierzam zabrac dobry nastrój

a nasze dzieci i wnuki bedzą mówic ze obecna muzyka ma dusze. Bo beda kojarzyć to z dzieciństwem...tak jak my....

o britney.. kazda ciekawostke z gazety wycinalam na jej temat, mialam o niej ksiazke, filmy, plyty, teksty piosenek z bravo, plakaty na scianie - matko ;) duzo tego bylo - moja idolka kiedys

ja miałam cały pokój w plakatach britney a jak leciała jej piosenka to się prawie posikałam ;) hehehe też zbierałam o niej wszystko co się da ,moja psipasiół wolała christine aguilere:)

Gość annderzekj
słucham rocka z wczesnych lat 90. oraz z l. 80. tamta muza miała prawdziwą duszę. dzisiejsza jest bez wyrazu, produkowana tylko dla kasy

hehehe no to mamy cos wspolnego :D nawet se cycki chcialam zrobic jak widzialam w gazecie ze ona ma nowe :D spiewalam na konkursach jej piosenki w szkole :D mialam w ciuu bluzek w jej stylu, kolczyk sobie zrobilam w pepku jak mialam 13 lat - fajne czasy ;)

"dzisiejsza jest bez wyrazu, produkowana tylko dla kasy" Jak się patrzy tylko na tych z nagłówków popularnych rozgłośni to i owszem 🖐️